گروه جامعه - نایب رییس صنف هتل و رستورانداران کرمان گفت: «تاکنون از واحدهای صنفی که تحت پوشش اتحادیه صنف هتل و رستورانداران هستند تعطیل کامل و ابطال مجوز نداشتیم اما پنج مرکز به دلیل گرانی گوشت به شخص دیگری واگذار شده است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از گفتار نو، سیدعلی معینزاده با اشاره به تاثیر نرخ گوشت بر قیمت غذای رستورانها، اظهار کرد: «به طور قطع افزایش قیمت گوشت در منوی رستورانداران نیز تاثیر میگذارد در نتیجه مجبور هستند یا تولید را کاهش دهند یا افزایش قیمت را لحاظ کنند».
وی افزود: «تاکنون از واحدهای صنفی که تحت پوشش اتحادیه صنف هتل و رستورانداران هستند تعطیل کامل و ابطال مجوز نداشتیم اما پنج مرکز به دلیل گرانی گوشت به شخص دیگری واگذار شده است».
معینزاده گفت: «با افزایش قیمت گوشت خدمات رستوران یا هتلداران کاهش خواهد داشت چراکه نمیدانند اگر امروز گوشت را خریداری کردند با چه قیمتی به مشتری خدمات ارائه دهند».
وی با بیان اینکه علیرغم افزایش قیمت گوشت آنچنان افزایشی در منوی رستوران و هتلداران نداشتهایم، بیان کرد: «تنها حدود 20درصد قیمتها افزایش داشته است».
نایب رییس صنف هتل و رستورانداران کرمان در خصوص احتمال سوءاستفادهی عدهای در افزایش غیرمنطقی قیمت منوی رستوران یا هتل خود اظهار کرد: «وقتی تقاضا بالا باشد امکان سوءاستفاده وجود دارد اما وقتی تقاضایی وجود ندارد چرا باید قیمتها را افزایش دهند».
وی گفت: «قرار نیست قیمتها در ایام عید افزایش داشته باشد ما بر تکریم مشتری و میهمانهای نوروزی تاکید کردهایم».
معینزاده افزود: «در شرایط فعلی رستوران و هتلداران با دو مشکل افزایش قیمت مواد اولیه و دیگری کاهش تقاضا مواجه هستند، و نیاز به حمایت دارند اما این در حالی است که شورای شهر میخواهد حق کسب پیشه بگیرد».
وی ادامه داد: «ناگفته نماند مجلس شورای اسلامی و اداره دارایی برای کسبهی خرد تخفیفهایی قائل شدند و ماده 100 را اصلاح کردند که کمک بزرگی به کسبه خرد بوده است».
نایب رییس صنف هتل و رستورانداران کرمان بیان کرد: «در حال حاضر رستوران و هتلداران گوشت مورد نیازشان را به صورت آزاد تهیه میکنند و اتحادیه یا سازمان بازرگانی گوشت با شرایط خاص در اختیار ما نمیگذارند».
وی افزود: «اگر گوشت برزیلی وجود دارد دولت سعی کند یک سهمیه برای اتحادیه در نظر بگیرد.دولت حتما بایستی نظارت کند تا این گوشت واقعا به دست کسبه برسد و به سمت بازار آزاد نرود».
معینزاده با بیان اینکه ما همیشه انتظار نداریم دولت حمایت کند، گفت: «اما در زمانی که قیمت به یکباره افزایش مییابد دولت گوشت را با نرخ مناسبتری در اختیار اتحادیه بگذارد تا کسبه مجبور نشوند گوشت را از استانهای دیگر وارد کنند».
وی افزود: «آیا گوشت را که خودمان داریم تولید میکنیم توزیع مناسبی دارد؟ اگر دولت گوشت به اندازهی کافی ندارد و نمیتواند عرضه کند بگوید نداریم یا اینکه نرخها را تغییر دهد».
7250
نایب رییس صنف هتل و رستورانداران کرمان:
منوی رستورانها 20 درصد افزایش داشته است
قیمتها در نوروز افزایش نمییابد
نظر خود را بنویسید