گروه جامعه - رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان با اشاره به هجوم ملخهای صحرایی گفت: «اینگونه از ملخها بومی کشور عربستان هستند و به علت نبود بارش و غذای کافی به مناطق مختلف از جمله یمن، عمان و ایران (از طریق آبهای خلیج فارس) مهاجرت کردهاند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا منطقه کویر، سعید برخوری در جلسهی مقابله با هجوم ملخ صحرایی خارج از فصل به جنوب استان به منظور لزوم هماهنگی تمامی دستگاهها و امکانات برای مقابله با این آفت اظهار کرد: «این ملخها در اوایل بهمن ماه امسال از صحرای آفریقا، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، کویت، عمان و قطر راهی استانهای جنوبی کشور شدند».
وی با اشاره به سابقهی ملخهای صحرایی افزود: «اینگونه از ملخها بومی کشور عربستان هستند و به علت نبود بارش و غذای کافی به مناطق مختلف از جمله یمن، عمان و ایران (از طریق آبهای خلیج فارس) مهاجرت کردهاند».
برخوری اظهار کرد: «با توجه به بارندگیهای اخیر در منطقهی جازموریان و سرسبزی منطقه، زمینه برای گسترش این آفت فراهم شده است و باتوجه به تکثیر سریع آن، لازم است خیلی سریع با آن مقابله شود».
رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب استان کرمان با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای مقابله با ملخ صحرایی، افزود: «هواپیمای سمپاش و بخشی از سم مورد نیاز برای مقابله با این آفت تهیه شده است و باتوجه به نیازمندی به وجود دو باند پرواز خاکی در منطقهی چاهحسن و چاه دادخدا، لازم است سازمانهای ذیربط در این زمینه همکاری لازم را انجام دهند».
استاندار کرمان در این نشست تاکید کرد: «با توجه به میزان خسارت پیشبینی شده ناشی از هجوم آفت ملخ صحرایی به اقتصاد کشاورزی جنوب استان، تمامی دستگاهها و امکانات باید برای مقابله با آن هماهنگ شوند».
در این جلسه مقرر شد سازمان مدیریت و برنامهریزی و جهاد کشاورزی جنوب استان نسبت به تأمین اعتبارات مالی لازم از محل ردیفهای ملی اقدامات لازم را انجام دهند و همچنین با پیگیری اداره کل راهداری جنوب استان، باندهای خاکی زهکلوت (چاهحسن) و چاه دادخدا آمادهی بهرهبرداری شوند.
7468
هماهنگی دستگاهها و امکانات برای مقابله با ملخ صحرایی
نظر خود را بنویسید