گروه فرهنگ و هنر - علیرضا هاشمینژاد هنرمند و پژوهشگر حوزهی خوشنویسی، تعامل هنرمندان بینالمللی کتابت قرآن کریم را ضروری دانست و گفت: «برگزاری همایش بینالمللی پیشینه و ابعاد نظری کتابت قرآن کریم عامل مهمی در انتقال تجربیات و رشد هنر خوشنویسی و کتابت است».
به گزارش پایگاه خبری فردای کرمان، هاشمینژاد در حاشیهی سخنرانی خود در همایش فوقالذکر در گفتوگو با خبرنگار هنرآنلاین اظهار کرد: «با توجه به اینکه ما چندان بر روی ابعاد نظری و پژوهشی حوزهی خوشنویسی و کتابت کار نکردهایم، به طور حتم این همایش میتواند، به درک ابعاد زیباییشناسی، نظری و عملی این هنر، کمک شایانی کند».
وی بازخورد این همایش را گسترده خواند و ادامه داد: «حضور اساتید ترکیه و چهرههای شاخص عرصهی خوشنویسی، باعث شد که بازخوردهای بسیار خوبی را از این همایش دریافت کنیم. کما اینکه من نیز در هر دو سخنرانی خود اظهارنظرهای قابل توجه و جالبی را از این اساتید دریافت کردم که بسیار خوب بود».
هاشمینژاد، افزایش میزان تعاملات هنرمندانه در راستای رشد هنر کتابت را ضروری خواند و گفت: «به نظر من افزایش میزان تعاملات هنرمندان عرصهی کتابت یک نیاز تخصصی است زیرا در این عرصه هنرمندان میتوانند علاوه بر درک سیر تحول و منابع، شناخت بهتری از روند کنونی این هنر به دست آورند».
این پژوهشگر و هنرمند خوشنویس خاطرنشان کرد: «برگزاری گفتوگوهای تخصصی در قالب همایش بینالمللی پیشینه و ابعاد نظری کتابت قرآن کریم قدم مؤثری است که نیاز به استمرار دارد. بنابراین فکر میکنم اگر بتوانیم این اقدام را در ادامه، به میزبانی کشور ترکیه داشته باشیم و هنرمندان خوشنویس ایرانی نیز بتوانند از فضای آن کشور و کارهای هنری انجام شده، دیدن کنند، بسیار مفید خواهد بود».
هاشمی نژاد ادامه داد: «من در این همایش دربارهی ویژگیهای ساختاری خط نسخ در قرن نهم ایران و مقایسهی تطبیقی سه شیوه یاقوتی، عثمانی و ایرانی در خط نسخ سخنرانی کردم که بازخورد بسیار خوب و جالبی به دنبال داشت».
بر اساس این گزارش، همایش بینالمللی پیشینه و ابعاد نظری کتابت قرآن کریم، با حمایت مدرسه اسلامی هنر از 22 الی 24 فروردینماه در حسینیه الزهرا تهران برگزار شد./پ
8084
هاشمینژاد پژوهشگر و هنرمند خوشنویس:
نظر خود را بنویسید