گروه اقتصاد - استاندار کرمان گفت: «متاسفانه برخی بانکها تسهیلات را در زمان مقرر پرداخت نمیکنند که بر روند اجرای برنامهها تاثیر میگذارد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجواد فدایی شامگاه سهشنبه دهم اردیبهشت، در کارگروه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور، اظهار کرد: «باید تسهیلات بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده طبق برنامهی زمانبندی اختصاص یابد تا تاخیر در پرداختها خللی در روند اجرای پروژهها ایجاد نکند».
وی افزود: «متاسفانه برخی بانکها تسهیلات را در زمان مقرر پرداخت نمیکنند که بر روند اجرای برنامهها تاثیر میگذارد».
فدایی یادآور شد: «به عنوان مثال، هنوز بخشی از اعتبارات مربوط به سیل سال 93 در استان کرمان از سوی برخی بانکها پرداخت نشده، این در حالی است که پیگیریهای فراوانی هم صورت گرفته است، لذا اگر قرار باشد در خوزستان نیز اینگونه عمل شود، برنامهی زمانبندی محقق نخواهد شد».
وی با تاکید بر اینکه در استان باید برای بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده به تامین منابع از محل حساب 100 امام و مشارکت خیران مسکنساز توجه شود، افرود: «پشتیبانی بنیاد مسکن در تامین مصالح مورد نیاز و همراهی دستگاههای استان برای تامین زیرساختهای مناطق سیلزده ضروری است».
استاندار کرمان تاکید کرد: «به زودی جلسهای در حمیدیه تشکیل و با هماهنگی مدیران محلی، روند بازسازی با سرعت و دقت پیگیری میشود».
در این نشست معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور نیز گفت: «نخستین و مهمترین کار، بازسازی و نوسازی منازل و سرپناه مردم است و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به خوبی وارد این عرصه شده است».
مهدی جمالینژاد افزود: «بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده، حیاتی است و همهی استانها باید برنامهی زمانبندی اجرای پروژهها را اعلام کنند».
وی گفت: «باید در بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده از پیمانکاران توانمند استفاده شود تا در جریان نوسانات قیمتی دچار مشکل نشوند».
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی محور اصلی بهسازی و نوسازی واحدهای آسیبدیده از سیل است، بیان کرد: «شرایط کشور به لحاظ اقتصادی، سیاسی و ... خاص است و بازسازی معادل کارآمدی یا ناکارآمدی معنا میشود، لذا برای ایجاد نشاط در جامعه و اینکه دیوار بیاعتمادی بین مردم و مسئولان کوتاه شود، مدیران باید در حوزهی بازسازی با جدیت عمل کنند».
جمالینژاد با یادآوری اینکه سیلابها از 28 و 29 اسفند پارسال آغاز شد، گفت: «نخستین بار است این تجربه را در کشور داشتهایم که 25 استان با بحران سیل روبهرو شوند».
وی تاکید کرد: «همهی دستگاهها و نهادها به میدان آمدند و تا حد زیادی بحرانها مدیریت شده است».
معاون وزیر کشور، فرماندهی واحد را از نیازهای اصلی مدیریت بحرانهای اخیر خواند و گفت: «با واگذاری فرماندهی به وزیر کشور، قرارگاه سازندگی و نوسازی فعال و امور پیگیری شد».
جمالینژاد تاکید کرد: «به منظور پیگیری بهتر امور مقرر شد قرارگاههای متناظر سازندگی و نوسازی در استانها نیز تشکیل شود که مسئولیت آن بر عهدهی استانداران است». /پ
8682
استاندار کرمان در کار گروه بازسازی مناطق سیلزده؛
نظر خود را بنویسید