گروه اقتصاد – فرماندار کرمان گفت: «باید تلاش کنیم تا واحدهایی که با بخشی از ظرفیت خود کار میکنند تعطیل نشوند زیرا تعطیلی هر کدام از آنها موجب بیکاری تعداد زیادی از کارگران خواهد شد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری کرمان، علی بابایی در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان کرمان با محوریت رونق تولید گفت: «متاسفانه آماری که از واحدهای تولیدی و به طور خاص واحدهای کوچک وجود دارد وضعیت چندان مناسبی را نشان نمیدهد لذا بایستی با حمایت مجموعهی قضایی و شورای عالی بانکها از این مجموعهها پشتیبانی کرد».
وی ادامه داد: «حدود هفتهزار فرصت شغلی در شهرستان کرمان در شرکتهای کاریابی آماده است که جوانان خواهان آنها نیستند که البته ممکن است این مربوط به فرهنگ غلط کار باشد و اینکه جوانان تحصیلکرده حاضر به انجام هر کاری نبوده و بیشتر به دنبال این هستند که میزی برای کار پیدا کنند».
بابایی افزود: «البته در برخی مشاغل هم سختی و یا پایین بودن حقالزحمه سبب میشود متقاضی نداشته باشند».
وی با بیان اینکه افق برنامهی ششم بر اساس جذب بیشتر سرمایه دیده شده است اظهار کرد: «اگر تعهد، تخصص و دلسوزی با هم جمع شوند وضعیت، بسیار بهتر خواهد شد».
فرماندار کرمان از نماینده اداره کل صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرکهای صنعتی خواست که اطلاعات کاملی از واحدهای تعطیل شده، دلایل تعطیلی و امکانات و تجهیزاتی که در حال حاضر در این واحدها بلااستفاده رها شده است تهیه شود تا بتوان متناسب با مشکل هر کدام تصمیمگیری شود و یا در صورت موافقت نسبت به واگذاری آنها به افراد متقاضی اقدام کرد.
وی اضافه کرد: «شروع کار از نقطهی صفر برای سرمایهگذار کاری زمانبر و هزینهبر خواهد بود و خرید این واحدهای تعطیل شده میتواند برای مالک قدیم و جدید بهصرفه باشد».
بابایی بیان کرد: «باید تلاش کنیم تا واحدهایی که با بخشی از ظرفیت خود کار میکنند تعطیل نشوند زیرا تعطیلی هر کدام از آنها موجب بیکاری تعداد زیادی از کارگران خواهد شد».
سلطانی نماینده اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز ضمن ارائهی آماری از واحدهای صنعتی شهرستان کرمان اظهار کرد: «شهرستان کرمان شش شهرک صنعتی دارد و حدود نیمی از واحدهای صنعتی در نواحی و شهرکهای صنعتی مستقر هستند».
وی گفت: «531 واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی کرمان وجود دارد که 99 واحد از آنها کاملاً تعطیل بوده و 432 واحد نیز با حدود 50 درصد ظرفیت خود کار میکنند».
سلطانی افزود: «تعطیلی 99 واحد تولیدی موجب بیکاری حدود هزار نفر شده است».
وی با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان گفت: «30 واحد صنعتی در استان توسط بانکها مصادره شده و چون بانک بنگاهداری نمیکند این واحدها به کلی تعطیل شدهاند. لذا بایستی کمک کنیم برای این واحدها سرمایهگذار جدید پیدا کنیم تا نسبت به تملک آنها و راهاندازی مجددشان اقدام نمایند».
سلطانی مشکل اصلی واحدهای تعطیل شده را کمبود سرمایه در گردش عنوان کرد و افزود: «مشکلات مالی و عدم دسترسی به تسهیلات ارزانقیمت یا نبود بازار فروش و بعضاً اختلاف شُرکا از مشکلات اصلی واحدهای کوچک تولیدی و صنعتی است».
وی ادامه داد: «مالکین برخی واحدهای تعطیل شده آمادهاند که واحد صنعتی خود را اجاره دهند یا بفروشند و قطعاً برای کسانی که میخواهند یک واحد صنعتی جدید راهاندازی کنند خریدن این کارگاهها ارزانتر و بهصرفه خواهد بود». /پ
9098
در کارگروه رفع موانع تولید شهرستان کرمان مطرح شد
عدم استقبال از 7000 فرصت شغلی در شهرستان کرمان
مصادره 30 واحد صنعتی توسط بانکها
نظر خود را بنویسید