گروه جامعه – استاندار کرمان گفت: «در اختصاص 30 درصد مسئولیتهای کارهای اجرایی به خانمها تابع نظر وزارت کشور هستیم».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، محمدجواد فدایی در کارگروه بانوان و خانواده با اشاره به شیوهنامه اجرایی کارگروه بنیان خانواده استان، افزود: «ابهاماتی در بخشهایی از شیوهنامه وجود دارد که باید اصلاح شود».
محمدجواد فدایی با بیان اینکه باید در اجرای تصمیمات جدیتر باشیم، اظهار کرد: «متاسفانه با انبوهی از مصوبات و تصمیماتی روبهرو هستیم که مشکل اجرایی دارند».
فدایی افزود: «ساماندهی مشاوره و نظارت بر محتوا کار خوبی است اما ضمانت اجرایی آن چیست؟ بعد از یک سال چگونه باید متوجه شویم که این کار درست انجام شده یا نه؟».
استاندار کرمان تاکید کرد: «باید شاخصی تعیین شود تا بتوانیم به وسیلهی آن کار را ارزیابی کنیم».
وی همچنین با بیان اینکه طرح ریحان موضوع مهمی است، گفت: «باید هم از مراکز خصوصی برای افزایش کیفیت کار حمایت کنیم و هم کمک کنیم مراکز جدید تاسیس شود که افراد کارتنخواب نداشته باشیم و منابع این طرح نیز باید از محل اعتبارات دولتی، کمک خیرین و سایر منابع تامین شود».
فدایی در ادامه با اشاره به مصوبهی دولت در خصوص اختصاص 30 درصد مسئولیتها به خانمها، اظهار کرد: «ما در استان با اصل قضیهی حضور بانوان در کارهای اجرایی و مشاغل مدیریتی مشکلی نداریم و معتقدیم حضور خانمها در کارهای اجرایی میتواند مفید باشد».
وی با اشاره به تفاوتهای میان خانمها و آقایان، خاطرنشان کرد: «این تفاوتها که شامل نحوهی تفکر، تواناییها و تفاوت برخورد با مسائل است میتواند نقطهی قوت باشد و باعث رائهی راهحلهای متفاوت بشود».
استاندار کرمان افزود: «حتی ممکن است راهحلهای خانمها برای حل مشکلات جامعه مفیدتر باشد و اگر خانمها در مسائل مدیریتی وارد نشوند جامعه از این بخش از راهحلها محروم خواهد شد».
وی ادامه داد: «باید بپذیریم که خانمها توانایی دارند و موارد متعددی از موفقیت خانمها را در استان، کشور و دنیا شاهد بودیم که ترکان خاتون حاکم کرمان و موسس دانشگاه قبه سبز یکی از این افراد است؛ اما این توانایی باید عملا نشان داده شود».
فدایی گفت: «در استان اگر بخواهیم مدیری برای کاری انتخاب کنیم از بین افراد متعددی که کاندیدا میشوند نهایتا به دو گزینهی خانم و آقا میرسیم که اگر مقایسه این دو فرد نشان دهد گزینهی خانم از نظر توان مدیریتی، تجربه، دانش و اصول میانی مدیریت از گزینهی آقا برتری دارد، خانم را انتخاب میکنیم».
وی اظهار کرد: «اگر در این مقایسه دو گزینه با هم برابر باشند اولویت انتخاب با خانم ها است اما اگر آقا برتری داشته باشد آیا باید به دلیل رعایت 30 درصد حضور خانمها، باز هم گزینهی خانم را انتخاب کنیم؟».
استاندار کرمان افزود: «اگر نظر دولت این باشد ما هم آن را انجام میدهیم اما نظر شخصی من این است که در حالت سوم اگر مدیر خانم را برتری بدهیم جامعه را تضعیف کردیم». /پ
نظر خود را بنویسید