گروه اقتصاد – نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: «دولت و مجلس باید با کمک هم برای خدمترسانی بهتر به تولیدکنندگان برنامهریزی داشته باشند».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، محمدمهدی زاهدی در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن در کرمان، با بیان اینکه بانکهای ما کم لطفی میکنند، گفت: «در شرایط جنگ اقتصادی ما نباید حالت عادی داشته باشیم و بانکها نباید به فکر سود بیشتر باشند».
وی افزود: «۴۰ درصد در قانون برای حمایت از صنعت و معدن گذاشتیم اما این اتفاق نمیافتد، بانکها باید پای کار بیایند».
زاهدی خاطرنشان کرد: «بانکها برای تولید رونق نمیآیند اما وامهای بالای ۱۰۰ میلیارد تومان با رانتخواری و رابطهبازی به آدمهای مجهولالهویهای میدادند، که بعد از گزارش ما به قوه قضائیه بازداشت شدند و دارند محاکمه میشوند، اما به تولیدکننده که حاضر است در این شرایط بیاید و خانهی خود را بفروشند و کار را ادامه دهد وام نمیدهند».
وی با بیان اینکه ما باید نگاهمان به آینده باشد، یادآور شد: «درست است شرایط سختی است اما در عرصهی اقتصادی و گشایشهای ارزی اتفاقات خوبی دارد میافتد که آثار آن را خواهیم دید».
زاهدی بیان کرد: «برخی دولتها و جاهایی که تا الان سعی میکردند که پنهانکاری کنند یا پای کار نیایند و از آمریکا نگران بودند الان پیامهای خوبی برای ما فرستادند و شاید برخی از کاهش قیمت ارز هم به همین دلیل بوده است».
وی ادامه داد: «اقتدار جمهوری ایران پیامهای خوبی را در دنیا مخابره کرده، برخی از این اقتدار در حوزهی دفاعی، امنیتی و نظامی بوده اما بخشی دیگر انسجام ملی بود یعنی کشور با هم متحد شد که باید در این مقابلهی با جنگ اقتصادی که دشمن ایجاد کرده، بایستیم و در این میان تولیدکنندهها خط مقدم بودند».
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: «هفتهی گذشته در مجلس قانون خوبی برای بخشش جرایم وامها و سودهای مرکب در حمایت از رونق تولید تصویب شد و باز هم اگر نیاز به قوانین بیشتری است ما حمایت میکنیم».
وی افزود: «نیاز به انبوه قوانین نیست و باید آن جا که گرهگشایی جدی میکند انجام شود».
زاهدی با بیان اینکه آیندهی درخشانی برای کشور در پیش رو است، بیان کرد: «دولت و مجلس باید با کمک هم برای خدمترسانی بهتر به تولیدکنندگان برنامهریزی داشته باشند».
وی خاطرنشان کرد: «داشتن نگاه دانشبنیان به تولید و اقتصاد بسیار مهم است، دنیا الان مباحثی مانند آموزش و تولید پلتفورمیک را دنبال میکند و ما در کشور از اینها غافل شدیم و هنوز حتی به عنوان ادبیات وارد عرصهی سیاسی و سیاستگذاری ما نشده است که امیدواریم جریان پلتفورمیک در حوزهی آموزش و اقتصاد دانشبنیان و تولید مبتنی بر دانش وارد حوزهی تصمیمسازی و اجرایی کشور شود». /پ
11503
زاهدی:
نظر خود را بنویسید