گروه جامعه - مدیر کل منابع طبیعی استان کرمان با تاکید بر اینکه افغانیکشها صدمات جبرانناپذیری به تاغزارهای این استان وارد میکنند، گفت: «قاچاقچیان انسان با قطع تاغزارها اقدام به ایجاد محلهای اختفاء در نقاط مختلف میکنند تا در هنگام جابهجایی مهاجران افاغنه از آنها استفاده کنند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، مهدی رجبیزاده در دیدار با سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، اظهار کرد: «در حال حاضر بسیاری از جاذبههای گردشگری استان کرمان در مالکیت منابع طبیعی قرار دارند».
وی با اشاره به اینکه منابع طبیعی و میراث فرهنگی در حفاظت از عرصههای طبیعی وظایف مشترکی دارند، افزود: «یگانهای حفاظت ادارات کل منابع طبیعی و میراث فرهنگی استان کرمان میتوانند با تجمیع امکانات و تجهیزات در مراقبت از محوطهها و عرصههای مشترک همافزایی کنند».
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان با بیان اینکه پیرامون شهر کرمان 28 هزار هکتار تاغزار وجود دارد، بیان کرد: «کاشت این تاغزارها در طول 40 سال و در فاصلهی زمانی سالهای 1345 تا 1385 صورت گرفته است».
رجبیزاده با تاکید بر اینکه افغانیکشها صدمات جبرانناپذیری به تاغزارهای این استان وارد میکنند، ادامه داد: «قاچاقچیان انسان با قطع تاغزارها اقدام به ایجاد محلهای اختفاء در نقاط مختلف میکنند تا در هنگام جابهجایی مهاجران افاغنه از آنها استفاده کنند».
وی با بیان اینکه گردشگران بیشترین سهم را در آتشسوزی مراتع این استان دارند، خاطرنشان کرد: «سهلانگاری و بیاحتیاطی گردشگران عامل 70درصد آتش سوزیها در عرصههای منابع طبیعی استان کرمان است». /پ
11788
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان مطرح کرد؛
نظر خود را بنویسید