گروه جامعه - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان کمبود فضای آموزشی به ویژه در شهر کرمان و شهرستانهای بزرگ استان را از مهمترین چالشهای نظام آموزشی استان کرمان برشمرد و گفت: «بروز برخی حوادث طبیعی از جمله زلزله موجب آسیب دیدن برخی مدارس استان شده که از اینرو برخی از مدارس به شیفتهای عصر منتقل شدهاند و در برخی مکانها تراکم کلاسها تا 48 نفر نیز رسیده است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، احمد اسکندرینسب در شورای آموزش و پرورش استان کرمان با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این اداره کل با راهبرد تکریم معلم، مدیریت منابع و مدرسهی پویا حرکت میکند، اظهار کرد: «در حال حاضر 635 هزار دانشآموز در هفت هزار و 770 مدرسه و 30 هزار و 650 کلاس درس مشغول به تحصیل هستند».
وی تعداد معلمان استان کرمان را 41 هزار نفر بیان کرد و ادامه داد: «مجموعهی نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان دارای 60 درصد بانوان و 40 درصد آقایان است».
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان وجود 18 ناحیهی آموزشی در استان کرمان را مورد توجه قرار داد و گفت: «ساخت 90 پروژهی دانشبنیان، ایجاد 50 هنرستان کارآفرین همراه با تولید، کسب رتبهی جهانی رباتیک، کسب 11 رتبهی کشوری در جشنوارهی نوجوان خوارزمی، کسب شش رتبهی کشوری در حوزهی فنیوحرفهای و کاردانش، کسب رتبهی جهانی در اجرای طرح تلفیق سواد با مهارت و ارتقای نرخ باسوادی از 3/92 به 8/93 درصد از جمله اقدامات آموزش و پرورش استان کرمان به شمار میرود».
وی خاطرنشان کرد: «آموزش و پرورش استان کرمان با تحت پوشش قرار دادن 8/40 درصد از دانشآموزان در رشتههای کارودانش رتبهی اول کشور در این زمینه را به خود اختصاص داده است».
اسکندرینسب اظهار کرد: «61 پروژه در حوزهی خیران با اعتبار 31 میلیارد تومان طی سال گذشته در استان کرمان اجرا شده است»
وی خاطرنشان کرد: «در دولت تدبیر و امید دو هزار کلاس درس در استان کرمان توسط خیران ساخته و به آموزش و پرورش واگذار شده است».
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان کمبود فضای آموزشی به ویژه در شهر کرمان و شهرستانهای بزرگ استان را از مهمترین چالشهای نظام آموزشی استان کرمان برشمرد و ادامه داد: «بروز برخی حوادث طبیعی از جمله زلزله موجب آسیب دیدن برخی مدارس استان شده که از اینرو برخی از مدارس به شیفتهای عصر منتقل شدهاند و در برخی مکانها تراکم کلاسها تا 48 نفر نیز رسیده است».
وی سرانهی فضای آموزشی استان کرمان را 9/4 درصد بیان کرد و گفت: «39 درصد مدارس استان کرمان تخریبی هستند و یا نیاز به استانداردسازی دارند».
اسکندرینسب با بیان اینکه وجود 608 مدرسه با کمتر از 10 دانشآموز در استان کرمان موجب شده که تراکم کلاسها و توازن نیروها با مشکل روبهرو شود، بیان کرد: «در حال حاضر 34 هزار دانشآموز اتباع بیگانه در استان کرمان حضور دارند که در این زمینه در امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی با مشکلاتی روبهرو هستیم».
وی با اشاره به اینکه به صورت میانگین 20 درصد دانشآموزان استان کرمان جذب مدارس غیرانتفاعی شدهاند، گفت: «80 درصد کتب درسی در استان کرمان توزیع شده و مرحلهی اول نقل وانتقالات نیز انجام شده است». /پ
12574
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:
39 درصد مدارس کرمان تخریبی هستند
تحصیل 34 هزار دانشآموز اتباع خارجی در استان کرمان
نظر خود را بنویسید