گروه جامعه - رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: «یکی از روشهای مجرمانهی برداشت از حساب افراد استفاده از دستگاه اسکیمر در غالب کارتخوانهای سیار است که در هنگام خرید از فروشندگان سیار یا دستفروشان، صورت میگیرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ امین یادگارنژاد اظهار کرد: «مدتی است استفاده از کارتخوانهای سیار رو به افزایش است و استقبال شهروندان از این دستگاه باعث شده تا وقوع کلاهبرداری در این حوزه افزایش پیدا کند».
وی توضیح داد: «در یکی از روشهای شایع کلاهبرداری از طریق دستگاههای کارتخوان سیار، افراد سودجو با نصب قطعهای سختافزاری به نام «اسکیمر» اقدام به کپیبرداری از اطلاعات کارت بانکی افراد میکنند».
یادگارنژاد افزود: «شهروندان دقت داشته باشند پیدا کردن و ردیابی فروشندگان سیار به علت عدم ثابت بودن مکان کسب و کار مشکل خواهد بود، این درحالی است که مزایای این دستگاهها باعث شده است فروشندگان دوره گرد و دستفروشان برای انجام تبادلات بانکی به استفاده از آن سوق پیدا کنند».
وی بیان کرد: «گاهی قیمت نازل کالا یا خدمات، مشتری را مجاب میکند تا خریدی داشته و وجه آن را از طریق کارتخوان سیار پرداخت کند که این امر باعث شده تا وقوع کلاهبرداری در این حوزه افزایش پیدا کند».
رئیس پلیس فتا استان کرمان با تاکید بر اهمیت در نگهداری رمزهای کارتهای بانکی گفت: «وارد کردن رمز عبور توسط مشتری میتواند تضمینکنندهی امنیت کارت بانکی وی باشد، چراکه حتی در صورت نصب «اسکیمر» بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب امکانپذیر نخواهد بود».
وی اظهار کرد: «تغییر رمز به صورت ماهانه و دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمان است». /پ
12705
رئیس پلیس فتا استان کرمان هشدار داد؛
نظر خود را بنویسید