گروه جامعه ـ در جلسهی روز شنبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان دربارهی دستاوردهای دفاتر تسهیلگیری گزارشی داد و مدعی شد که در اولین سال فعالیت این دفاتر، به 100 درصد اهداف تعیین شده دست پیدا کردهاند!
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا منطقه کویر، زهرا موسیپور، با بیان اینکه حدود 400 شغل توسط دفاتر تسهیلگری در شهر کرمان ایجاد شده است و پروژههای مختلفی در سطح مناطق مورد هدف اجرا کردهاند اظهار کرد: «در سال جاری در حوزه مشاغل خانگی و خرد به همکاری بانکها نیاز داریم تا بتوانیم افرادی که مهارت دارند، صاحب شغل کنیم که به کاهش نابرابریها در مناطق کمک میکند». وی افزود: «در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دفاتر تسهیلگری در سال 97 در 10 استان فعالیت خود را آغاز کرد و هماکنون تعداد این دفاتر در 22 استان فعال هستند».
موسیپور با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری تنها در مراکز استانها فعالیت میکنند و ما در روزهای اخیر موفق به دریافت مجوز ایجاد یک دفتر در شهرستان ریگان استان کرمان شدهایم، افزود: «در سال نخست کاری دفاتر تسهیلگری با همکاری جهاد دانشگاهی استان کرمان به 100 درصد اهداف دست پیدا کردهایم که تمامشماری دقیق از مناطق و شناسایی ظرفیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بود».
وی با اشاره به افتتاح دفتر محله سرآسیاب فرسنگی در روزهای اخیر با حضور معاون امور عمرانی استانداری کرمان بیان کرد: «با فعالیت این دفتر جمعیت 50 هزار نفری را در سطح شهر کرمان توسط این دفاتر پوشش میدهیم».
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: «یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری توانمندسازی افراد محلات است که کمک میکنند مردم دارایی و ظرفیت خود را شناخته، مطالبهگری و به توسعه محله کمک کنند».
وی با بیان اینکه حدود 400 شغل توسط دفاتر تسهیلگری در شهر کرمان ایجاد شده است و پروژههای مختلفی در سطح مناطق مورد هدف اجرا کردهاند، اضافه کرد: «در سال جاری در حوزه مشاغل خانگی و خرد به همکاری بانکها نیاز داریم تا بتوانیم افرادی که مهارت دارند، صاحب شغل کنیم که به کاهش نابرابریها در مناطق کمک میکند».
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به نیازسنجی در محلات مورد هدف دفاتر تسهیلگری گفت: «دو میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار دفاتر کرمان در سال جاری است».
موسیپور اظهار کرد: «تدوین سند توسعه مشارکت محلات از اهداف دفاتر تسهیلگری است و دفاتر باید نیازهای منطقه را شناسایی و طبق سند توسعه مشارکت مشخص کنند طی سه سال آینده چقدر از این نیازها رفع شده و تا چه حد به بهبود زندگی مردم کمک شده است». / الف
نظر خود را بنویسید