گروه جامعه - فرمانده انتظامی استان کرمان از انهدام و دستگیری اعضای باند کلاهبرداری آهنآلات در کرمان خبر داد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم کرمان، سردار عبدالرضا ناظری با اشاره به دستگیری متهمانی که قصد داشتند از بازار آشفته و فضایی که در برخی از اقلام و موضوعات کاری وجود داشت سوءاستفاده کنند اظهار کرد: «یکی از مغازههایی که مبادرت به خرید و فروش آهنآلات میکرد با طرحریزی و کلاهبرداری از پیش طراحی شده نسبت به اغفال خریداران آهنآلات در کرمان اقدام کرده بود».
وی با اشاره به جزئیات این کلاهبرداری گفت: «شگرد این افراد به اینگونه بود که وجهی را به عنوان پیشپرداخت از افراد گرفته و متعهد میشدند تا در موعد مقرر آهنآلات را به آنها تحویل دهند».
فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: «این افراد قبلا در تحویل به موقع آهنآلات خریداری شده اعتماد خریداران را جلب کرده بودند و افراد هم در آن بازار و با توجه به روند افزایش و سیر صعودی قیمت آهنآلات به این افراد اعتماد کرده بودند».
وی با اشاره به اینکه این کلاهبرداری از اواخر اسفند سال گذشته آغاز و تا اوایل شهریور ماه ادامه داشته گفت: «تاکنون بیش از 110 نفر شاکی دارند که هر کدام مبالغ متفاوتی را از شش میلیون تا پنج میلیارد تومان به این افراد دادند».
ناظری با بیان اینکه این افراد از شهریورماه سالجاری متواری شدند افزود: «با طرح دعوا از سوی شکات این پرونده و دستورات مساعد دادستان و معاون دادستان کرمان، پیگیری این پرونده در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت».
وی با اشاره به اینکه مخفیگاه این افراد شناسایی و با اقدامات اطلاعاتی و فنی، نیابت قضایی برای دستگیری این متهمان در دیگر استانها گرفته شد، اظهار کرد: «سه چهار استان جنوبی کشور رصد شده تا موفق به دستگیری یکی از متهمان در استان بوشهر شدیم».
فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه متهمان اصلی پرونده دو برادر بوده که بسیار جوان هستند گفت: «در این رابطه تا الان سه مرد و یک زن دستگیر شده و پرونده تحت رسیدگی است».
وی ارزش ریالی این کلاهبرداری برای 110 شاکی پرونده تاکنون را چیزی در حدود 20 میلیارد تومان بیان کرد و افزود: «مردم باید هوشیار بوده و به سادگی فریب افراد را نخوردند و در دام کلاهبرداران نیفتند».
ناظری با بیان اینکه شرایط فروش آهنآلات توسط این افراد اغواکننده بوده و باعث شده که عدهی زیادی در دام آنها گرفتار شوند گفت: «دریافت مبالغ به صورت اقساط و فروش آهنآلات زیر قیمت بازار شگرد این باند کلاهبرداری بوده است».
وی با اشاره به ضرورت ورود واحدهای نظارتی که موظف به نظارت بر عملکرد اصناف هستند در چنین مواردی گفت: «این واحدها باید نظارت و بررسی کرده که یک واحد صنفی زمانی که به این صورت اقدام به فروش کالایی میکند آیا امکان ادامهی حیات را در حوزه تبادل اقتصادی را دارد یا نه؟».
فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه در این پرونده مالباختگان زیادی به ورشکستگی رسیده و فعالیت عدهی زیادی مختل شده است افزود: «هنوز مبالغ دریافت شده از مردم برگرداننده نشده و البته برگشت پول از طریق دستگاه قضایی است».
وی با بیان اینکه فرد دستگیر شده برای خروج از کشور اقدام و به دنبال تهیهی گذرنامه با نام مستعار کرده بوده گفت: «همکاران ما با اخذ نیابت قضایی این فرد را در استان دیگری دستگیر کردند». /پ
13950
جزئیات کلاهبرداری ۲۰۰ میلیارد ریالی در کرمان تشریح شد
نظر خود را بنویسید