گروه اقتصاد - رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه اقتصاد استان باید بازمهندسی شود گفت: «توسعهی اشتغال و بهبود معیشت و رفاه مردم عامل اصلی جلوگیری از جرایم و ایجاد امنیت پایدار در منطقهی جنوب استان است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیبزاده در نشست بررسی تامین امنیت پایدار در جنوب استان با بیان اینکه توسعهی اشتغال و بهبود معیشت و رفاه مردم عامل اصلی جلوگیری از جرایم و ایجاد امنیت پایدار در منطقهی جنوب استان است، اظهار کرد: «امنیت پایدار با توسعهی اقتصادی محقق میشود و اشتغال با سرمایهگذاری، و سرمایهگذاری نیز با وجود داشتن محیط کسب و کار مناسب ایجاد میشود».
وی ادامه داد: «از دیدگاه فعالان اقتصادی، فقر و بیکاری عامل بسیاری از ناهنجاریهاست و به همین دلیل از همهی دستگاههای مرتبط با این موضوع دعوت کردیم تا در کنار یکدیگر به بررسی راههای ایجاد امنیت پایدار و توسعهی اقتصادی در منطقهی جنوب استان بپردازیم».
طبیبزاده با تاکید بر اینکه اقتصاد استان باید بازمهندسی و بازتعریف شود، بیان کرد: «فعالان اقتصادی به مسئولیتهای اجتماعی خود واقف هستند و توان و تجربهی لازم برای انجام آنها را نیز دارند که امیدواریم در این زمینه بتوان کمک کرد و آسیبها را کاهش داد».
جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان نیز در این نشست، امنیت و سلامتی را دو نعمت بسیار بزرگ برای انسان و جامعه دانست و گفت: «تامین امنیت مسئلهی بسیار مهمی است و همهی مردم باید در تامین امنیت دخیل باشند».
سرهنگ ناصر فرشید افزود: «در برخی روستاها و مناطق جنوب استان مردم کمترین امکانات را دارند و جوانان آنها شغل ندارند، در این شرایط چه انتظاری میتوان از آنها داشت».
وی ادامه داد: «برخی سرقتها و قاچاق سوخت به دلیل فقر و بیکاری است که همه باید دست به دست دهیم تا در حد توان به مردم کمک کنیم».
جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان ارتقای فرهنگی را مستلزم ایجاد امنیت در منطقه بیان کرد و افزود: «سرمایهگذاران باید در جنوب استان سرمایهگذاری کنند و از سوی دیگر فراهم کردن زمینهی لازم برای سرمایهگذاری آنها در منطقه نیز ضروری است».
لزوم راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری در جنوب کرمان
رئیس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در جنوب استان کرمان نیز گفت: «امنیت با اقتصاد رابطهی مستقیم دارد و با یکدیگر گره خوردهاند و امنیت با اشتغال و آن هم اشتغال پایدار محقق میشود».
عباس جبالبارزی، با بیان اینکه ایجاد محیط کسب و کار مناسب در توسعهی اقتصادی بسیار اهمیت دارد، افزود: «80 درصد اشتغال کشور توسط بخش خصوصی و تنها 20 درصد در بخش دولتی تامین شده و به همین دلیل نیازمند اصلاح فضای کسب و کار هستیم».
وی اظهار کرد: «ایران در رتبهی 127 جهان از نظر محیط کسب و کار قرار دارد و این رتبه نامناسب باید توسط حاکمیت بهبود یابد تا بسیاری از موارد دیگر نیز توسعه یابد».
جبالبارزی، با اشاره به اینکه فرمانداری جیرفت میتواند با راهاندازی پنجره واحد سرمایهگذاری، شرایط را برای تسهیل سرمایهگذاری در منطقه فراهم آورد، افزود: «باید کمیتههای تخصصی را برای رفع مشکلات اقتصادی جنوب تشکیل داد و با جدیت آنها را پیش برد». /پ
نظر خود را بنویسید