گروه اقتصاد - معاون سرمایهگذاری معاونت توسعه روستایی ریاستجمهوری با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور هدف تنها توزیع پول نیست، بلکه بیشتر افزایش بهرهوری سرمایهگذاریها مدنظر است، از تفاهمنامههای همکاری با بانک سینا برای طرحهای اشتغالزایی خبر داد و گفت: «فضای کسب و کار دستگاههای اجرایی در حال حاضر جایگاه رضایتبخشی ندارند و هدف بر بهبود و ارتقای آنهاست».
به گزارش فر دای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، منوچهر رزمجو در جلسهی گروه کاری اشتغال و کارآفرینی استان، اجرای قانون اشتغال پایدار روستایی را از اقدامات ممتاز و ویژه در حوزهی اشتغال و سرمایهگذاری روستاها دانست و بیان کرد: «هدف ما شناسایی و بررسی موانع و مشکلات بر سر راه سرمایهگذاران است تا در تصمیمگیریهای لازم برای تسریع و تسهیل توسعهی اشتغال روستایی اقدام شود».
وی ادامه داد: «با همکاری نمایندگان مجلس و تایید مقام معظم رهبری، یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در عرصهی سرمایهگذاری اشتغال روستایی با هدف رونق تولید، رفع معضل بیکاری، پیشگیری از مهاجرتها و افزایش بهرهوری و تحقق سیاستهای اقتصادی مقاومتی گذاشته شد».
رزمجو اضافه کرد: «هدف رونق توسعهی اشتغال در روستاها است و این لایحه در سال 96 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و از اواخر همان سال در قالب قانون اشتغال پایدار روستایی عملیاتی شد».
معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: «حدود 18 هزار میلیارد تومان معادل ریالی اعتبار در نظر گرفته شده از صندوق توسعه ملی توسط چهار بانک عامل قرار شد در حوزهی اشتغال روستایی سرمایهگذاری شود».
وی افزود: «تاکنون 13 هزار و 380 میلیارد تومان این اعتبار تخصیص یافته و به دستگاههای اجرایی و بانکها ابلاغ شده است که 11 هزار میلیارد تومان آن در قالب 120 هزار طرح کارسازی شده است».
رزمجو با بیان اینکه قانون اشتغال پایدار روستایی در حال بازنگری است، گفت: «نقطهنظرات سرمایهگذاران و دستگاههای استانی در این بازنگری دیده میشود».
معاون سرمایهگذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور هدف تنها توزیع پول نیست، بلکه بیشتر افزایش بهرهوری سرمایهگذاریها مدنظر است، از تفاهمنامههای همکاری با بانک سینا برای طرحهای اشتغالزایی خبر داد و بیان کرد: «فضای کسب و کار دستگاههای اجرایی در حال حاضر جایگاه رضایتبخشی ندارند و هدف بر بهبود و ارتقای آنهاست».
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با بیان اینکه، رونق اقتصادی روستاها مورد تاکید استان است، اظهار کرد: «استان کرمان با کمبود شدید آب روبهرو است لذا با برنامهریزی دقیق و اصلاح الگوی کشت میتوان از آب موجود در استان بیشتر استفاده کنیم تا ارزش افزودهی بیشتری هم به دنبال داشته باشد».
محمدعلی دهقان با اشاره به وامهای اشتغالزایی روستایی که در راستای رونق تولید در استان پرداخت میشود، بیان کرد: «برخی وامهای روستایی بهدلیل افزایش نرخ دلار و گرانی قیمتها کارساز نبوده و بهرهبرداری از طرحها را با مشکل روبهرو کرده است».
وی گفت: «با توجه به مشکل کمبود دام در استان برای ایجاد دامپروریهای سبک و سنگین در روستاها وامهای اشتغالزایی داده شود». /پ
15998
معاون سرمایهگذاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری در کرمان:
فضای کسبوکار دستگاههای اجرایی جایگاه رضایتبخشی ندارند

نظر خود را بنویسید