گروه جامعه - پویش مدرسهسازی «ایران من» سال 93 توسط اعضای اتاقهای بازرگانی سراسر کشور برای ساخت مدارس در مناطق کمتر برخوردار توسط بخش خصوصی راهاندازی شد. روز گذشته دو مدرسه که با کمک این خیرین در فهرج و نرماشیر ساخته شده بود، افتتاح شد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا کرمان، موسس پویش «ایران من» و نایب رییس سابق اتاق بازرگانی ایران در حاشیهی مراسم افتتاح این مدارس بیان کرد: «پویش «ایران من» ابتکاری است که توسط اعضای اتاقهای بازرگانی سراسر کشور در بخش خصوصی در خرداد ۹۳ پایهریزی شد».
پدرام سلطانی گفت: «این پویش با باور اینکه زیربنای توسعه در کشور، توسعهی آموزشی است، شکل گرفت و معتقد است برای اینکه بتوانیم اقتصاد بالندهای داشته باشیم ابتدا باید زیرساختهای آموزشی را در کشور تقویت کرده و عدالت آموزشی را فراهم کنیم تا با تربیت نیروی انسانی کارآمد جریان توسعهی کشور سریعتر پیش رود».
وی افزود: «اولین گام پویش، ساخت ۱۰۰ مدرسهی ابتدایی در مناطق کمتر برخوردار و در ۱۹ استان کشور بود و نام همهی این مدارس «ایران من» است با توجه به این نکته که امر توسعه یک امر اشتراکی و اجتماعی است».
سلطانی با اشاره به انتخاب نام «ایران من» برای مدارس ساخته شده بیان کرد: «معمولا در طرحهای مدرسهسازی، اسامی خیرین و نیکوکارانی را که از ساخت مدارس حمایت کردهاند روی مدارس میگذارند، در حالی که در این پویش تمامی مدارس مزین به نام «ایران» میشود».
وی ادامه داد: «در این اقدام همهی دانشآموزان از هر قوم و نژادی میدانند که این وطن متعلق به همهی آنهاست و باید عشق و علاقه به کشورشان داشته باشند و آن را تقویت کنند و همچنین روی مشترکاتشان با یکدیگر و نه تفاوتهایشان سرمایهگذاری کنند».
سلطانی توضیح داد: «این پویش قصد دارد در مسیر توسعهی آموزشی در کارهای محتوایی و ترویجی و توانمندسازی معلمان و فراهم کردن آموزش الکترونیک و آموزش از راه دور با کمک وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات گام برداشته تا مدارس روستایی بتوانند از اینترنت برخوردار شوند».
وی اضافه کرد: «هدف از ساخت این مدارس کمک به عدالت آموزشی در همهی مناطق کشور و بهرهمندی دانشآموزان از فضای آموزشی مناسب است زیرا وجود فضای آموزشی مناسب هم به دانشآموز در یادگیری دروس و هم در معلم برای خلاقیت و نوآوری در تدریس کمک میکند».
سلطانی افزود: «جانمایی مدارس در یکصد مدرسه نخست به پیشنهاد سازمان توسعه نوسازی استانها بوده اما در فازهای بعدی طی فراخوانی از استانهای مختلف با مشارکت جامعهی محلی، اهالی و سازمانهای مردمنهاد آن استان درخواستها دریافت و پس از بررسی و بازدید محلی با مطالعهی میزان مشارکتپذیری جامعهی روستایی جانماییها در نظر گرفته خواهد شد».
بر اساس این گزارش، مدرسه «ایران ۹۲» روستای خدابنده حسینآباد فهرج با ۳۰۰ مترمربع فضای آموزشی و یکهزار و 800 مترمربع محوطهسازی و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و مدرسه «ایران ۹۳» روستای ملکآباد بخش روداب شهرستان نرماشیر در فضای آموزشی ۴۳۰ مترمربع و بیش از دو هزار و ۲۰۰ مترمربع محوطهسازی و اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری رسید. /پ
17503
با کمک خیرین مدرسهساز اتاقهای بازرگانی کشور؛
2 مدرسۀ «ایران من» در کرمان افتتاح شد

نظر خود را بنویسید