گروه اقتصاد - مرداد ماه امسال اعلام شد که ۲۳ عرصه و زمین برای احداث هتلهای چهار و پنج ستاره در شهرستانهای کرمان، سیرجان، رفسنجان، جیرفت، بم، زرند، شهربابک، کهنوج، بافت، بردسیر، راور، انار و رودبار جنوب، جانمایی شده و قرار بود پس از اخذ استعلامها به سرمایهگذاران واگذار شود. آن زمان مدیرکل میراثفرهنگی استان اعلام کرد که برای احداث برخی از این هتلها از جمله در کرمان و جیرفت متقاضی سرمایهگذاری وجود دارد و دیگر مناطق نیز فراخوان گذاشته میشود. اما به نظر میرسد بروکراسی اداری این بار گریبانگیر سرمایهگذاری گردشگری شده و دستگاههای اجرایی پاسخ استعلام میراث فرهنگی را ندادهاند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم کرمان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان کرمان در بیست و پنجمین جلسهی پنجره واحد سرمایهگذاری استان کرمان با بیان اینکه استعلام برای احداث هتلهای پنج و چهار ستاره در استان انجام شده است، بیان کرد: «هنوز پاسخ دستگاهها به استعلام ما داده نشده است».
فریدون فعالی با بیان اینکه زمین برای احداث 9 مورد هتل مشخص شده و آمادهی اخذ استعلام است گفت: «ایجاد عرصهها بستری برای تسهیل سرمایهگذاری است».
وی با اشاره به اینکه برای هفت مورد استعلام فرستادیم اما فقط دو دستگاه جواب دادند افزود: «در استان کرمان 23 نقطه برای احداث هتلهای پنج و چهار ستاره مشخص شده و مشکل عرصه نداریم».
محمدعلی دهقان معاون امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در بعضی از شهرها در گذشته حریم شهر زیاد در نظر گرفته شده است، گفت: «این مسئله امروز مشکلساز شده است».
وی با بیان اینکه در این شهرها امکان اجرای هیچ طرح توسعهای و تولیدی وجود ندارد اضافه کرد: «از آنجا که اجری این طرحها در حریم شهر قرار میگیرد محیط زیست با اجرای آن مخالفت میکند».
معاون امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه این اضافه بودن حریم شهر نه تنها به توسعهی آن شهرها کمک نکرده که مانع توسعه هم شده است افزود: «محدودهی حریم بعضی شهرها باید اصلاح شده و کم شود». /پ
18403
مدیر کل میراثفرهنگی کرمان مطرح کرد
نظر خود را بنویسید