گروه جامعه ـ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: «پژوهش در کشور وضعیت خوبی ندارد که دلیل آن افزایش غیرمنطقی و بیش از حد قیمت دلار است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا منطقهکویر، عباس پرداختی، صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «آنچه که در حوزهی پژوهش اتفاق میافتد، دو سال دیگر خود را نشان میدهد و در فضای کنونی و شرایط اقتصادی که تامین دارو و ملزومات اولیهی کشور اولویت میشود، انجام کار پژوهشی بهزعم بسیاری از مسئولان لوکس جلوه میکند، در حالی که تبدیل پژوهشها به محصول چندین ده برابر جواب میدهد».
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: «دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه فناوری در سال گذشته با دو پله ارتقاء رتبه هشتم کشور را کسب کرده است».
وی ادامه داد: «فعالیتهای حوزه تحقیقات و فناوری در سه سرفصل پژوهشی، فناوری و نوآوری صورت میگیرد، مدرسه زمستانی پژوهشی را دیماه سال گذشته ایجاد کردیم که هفتم تا 12 بهمنماه و با استقبال خیلی خوب دانشجویان برگزار شد و همچنین 10 تا 15 شهریورماه جاری دومین مدرسه تابستانی پژوهشی در حال برگزاری است».
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه سه همایش بینالمللی را در سال جاری در کرمان برگزار میکنیم، بیان کرد: «دوازدهمین کنگره بینالمللی میکروب شناسی بالینی ایران در 24 تا 26 مهرماه امسال در کرمان برگزار میشود. همچنین در آبانماه دومین کنگره بینالمللی پزشکی افضلیپور با محوریت آسیبشناسی (پاتولوژی) است که با همکاری چهار نفر از اساتید دانشگاه هاروارد برگزار خواهد شد و میهمانانی از دانمارک، انگلستان، فرانسه و ... داریم. در پایان آبانماه نیز، هفدهمین کنگره انجمن دندانپزشکی کودکان را داریم که برای نخستینبار به صورت بینالمللی در کرمان و با حضور میهمانانی از هلند، کرواسی، کانادا، امریکا و انگلستان برگزار میشود».
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهمیت جذب اعتبارات پژوهشی نیز گفت: «دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این زمینه موفق عمل کرده و پروژههایی در افغانستان و دیگر مناطق انجام داده است».
وی افزود: «برای نخستینبار یکی از کارمندان دانشگاه پروژهای با همکاری سازمان جهانی بهداشت انجام داد و طرح ایشان که درباره پروژه جیآیاس مناطق آسیبپذیر خشکسالی و زلزله کرمان بود برنده شد و اعتبار پژوهشی بینالمللی جذب کرده است».
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: «نوآوری باید از سطح دانشآموزی آغاز شود و در این راستا مرکز نوآوری دانشآموزی استان کرمان را در اسفند سال گذشته افتتاح کردیم که دومین مرکز نوآوری دانشآموزی کشور بعد از تهران است و این مرکز استعدادیابی، آموزش، مشاوره، معرفی ایده و تجاریسازی را انجام میدهد».
نظر خود را بنویسید