فردای کرمان – گروه جامعه: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ضمن ارائهی توضیحاتی پیرامون نحوهی ارزشیابی پایانی از دانشآموزان دورهی ابتدایی گفت که برگزاری برنامههای جبرانی برای اطمینان از فراگیری کامل سه مهارت پایهای خواندن، نوشتن و حساب کردن در ابتدای سال تحصیلی آینده پیشبینی شده است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، رضوان حکیمزاده دربارهی نحوهی ارزشیابیهای پایانی دورهی ابتدایی اظهار کرد: «برای دانشآموزان دورهی ابتدایی طبق دستورالعمل تهیه شده و جلساتی که در شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شد ارزشیابی کیفی - توصیفی و بر پایهی ارزیابی معلم انجام خواهد شد».
وی افزود: «در سالهای گذشته امتحان هماهنگ منطقهای در پایه ششم ابتدایی برگزار میشد که البته از قبل هم انتقادهایی بر آن وارد بود و در تجدید نظرهای آییننامهی ارزشیابی کیفی توصیفی پیشبینی کرده بودیم که آزمون هماهنگ منطقهای را حذف کنیم و امسال به دلیل شرایط خاصی که پیش آمد این آزمون را نخواهیم داشت. خانوادهها از این جهت اصلا نگرانی نداشته باشند».
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پیشبینی شده با توجه به اهمیت مهارتهای پایه خواندن، نوشتن و حساب کردن به ویژه در پایههای اول دبستان اگر لازم باشد برنامههای جبرانی در شروع سال تحصیلی آینده لحاظ شود، اظهار کرد: «معلمان زحمت میکشند و ارزشیابی انجام میدهند که حتما دانشآموزان این مهارتها را کسب کرده و به پایهی بعدی بروند. اطمینان از یادگیری صحیح مهارتهای پایه در برنامهی کار آموزش و پرورش خواهد بود».
حکیم زاده دربارهی مشکلات شبکه شاد نیز توضیح داد و گفت: «آموزش و پرورش قبل از راهاندازی سامانه شاد، اقدامات متفاوتی در سطح ملی و منطقهای انجام داد و از جمله آنها میتوان به پخش دروس از طریق رسانه ملی اشاره کرد. در مناطق دوردست نیز راهبران آموزشی درسنامههایی تهیه و به دست دانشآموزان رساندند».
وی افزود: «در این میان، لزوم داشتن یک برنامه منسجم هماهنگ که امکان نظارت را فراهم کند و منبع خوبی از محتوای مناسب را در اختیار دانشآموزان قرار دهد و مورد تایید آموزش و پرورش باشد، ایجاب میکرد یک اپلیکیشن با فضای کاملا آموزشی راهاندازی شود. حتما اشکالاتی در شروع کار به این بزرگی وجود دارد و همکاران ما روز به روز در حال کاهش و رفع اشکالات هستند».
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان برگزار میشود یا خیر؟ گفت: «آموزش و پرورش تابع تصمیمات ستادملی کرونا است. دربارهی نحوهی برگزاری امتحانات اگر به آموزش و پرورش اعلام شود که برگزاری امتحانات با حفظ فاصله اجتماعی امکانپذیر است یا خیر؟ این کار انجام میشود. اما هنوز این امر نهایی نشده است. آموزش و پرورش باید متناسب با شرایط اقداماتی را پیشبینی کند که هم سلامت دانشآموزان حفظ شود و هم برنامهها اجرا شوند».
حکیمزاده با حضور در شبکه سوم سیما، دربارهی مشکل تداخل زمانی استفاده از شبکه شاد در خانوادههایی که چند فرزند محصل دارند، اظهار کرد: «زمان برگزاری کلاسها شناور است. همزمان امکان استفاده از آموزش دروس تلویزیونی نیز وجود دارد. از مدیران خواستهایم که اطلاعات دانشآموزانی که به هر دلیلی به شبکه شاد دسترسی نداشتهاند با ذکر علت، احصا کنند که برنامههای جبرانی را برای آنها مدنظر قرار بدهیم». /پ
23060
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خبر داد
نظر خود را بنویسید