فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: استاندار کرمان با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح یک میلیارد دلار در حوزهی معدن استان کرمان سرمایه گذاری میکند، دربارهی آخرین وضعیت پروژهی انتقال آب خلیجفارس به کرمان گفت: «این پروژه بسیار بزرگ است و افتتاح آن به واسطه تحریمها و کرونا به تعویق افتاد، اما در نیمهی اول مهرماه، خط تامین آب مجتمع گلگهر سیرجان به بهرهبرداری میرسد، انتقال آب خلیجفارس به مجتمع مس سرچشمه نیز تا ۲۲ بهمن آماده افتتاح میشود و برای اجرای خط دو نیز مذاکراتی با یک شرکت انجام خواهد شد. برای خط سوم نیز به منظور انتقال آب در حوزهی مصارف کشاورزی با بخش خصوصی، بررسی و امکانسنجی انجام میشود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، محمدجواد فدائی، روز یکشنبه اول تیرماه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: «برای حل مشکلات مشکلات صادرات و حملونقل محصولات کشاورزی جنوب استان جلساتی قبلا برگزار شده که باید کار گروهی برای بررسی و پیگیری بحثها تشکیل شود. سعی میکنیم ظرف دو هفتهی آینده، بهمنظور رفع مشکلات کشاورزی جنوب کرمان با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد و کشاورزی و مدیران استان نشستی برگزار کنیم».
وی افزود: «هفتهی گذشته در سفر به تهران جلسات متعددی با مسئولان در رابطه با پیشرفت و توسعه اقتصادی استان برگزار شد که تصمیمهای خوبی هم گرفته شد. از جمله اینکه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح یک میلیارد دلار در حوزه معدن استان کرمان سرمایه گذاری میکند».
فدائی با اشاره به پروژه انتقال آب خلیجفارس گفت: «این پروژه بسیار بزرگ است و افتتاح آن به واسطه تحریمها و کرونا به تعویق افتاد، اما در نیمهی اول مهرماه، خط تامین آب مجتمع گلگهر سیرجان به بهرهبرداری میرسد. انتقال آب خلیجفارس به مجتمع مس سرچشمه نیز تا ۲۲ بهمن آماده افتتاح میشود و برای اجرای خط دو نیز مذاکراتی با یک شرکت انجام خواهد شد.
استاندار کرمان اظهار کرد: «برای خط سوم نیز به منظور انتقال آب در حوزهی مصارف کشاورزی با بخش خصوصی، بررسی و امکانسنجی انجام میشود».
وی گفت: «طی مذاکرات با مسئولان بانک توسعه و تعاون قرار شد از مانده گردش مالی بانکهای استان منابع برای ایجاد ۱۰ هزار شغل و نیز پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد استفاده شود».
فدایی بیان کرد: «ستاد فرمان اجرایی امام (ره) نیز ۵۰ درصد از هزینه بیمه خانههای روستایی استان را متقبل میشود».
وی با اشاره به بررسی مشکلات خودرو سازی شرق کرمان افزود: «تولید خودرو در این منطقه در سال ۹۷، تعداد ۱۱۰ هزار دستگاه و در سال ۹۸، به تعداد ۳۵ هزار دستگاه رسید و این در حالی است که ظرفیت تولید خودرو در منطقه ۳۵۰ هزار دستگاه است».
استاندار کرمان افزود: «مهمترین مشکلات خودروسازان استان کرمان نقدینگی و ارز است که برای حل آن با سرپرست وزارت ضمن تصمیمهای خوبی گرفته شد».
وی بیان کرد: «همچنین در مذاکرات با معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، برای مجوز دو واحد تولیدی آهن اسفنجی با ظرفیت تولید یک میلیون و یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن موافقت شد».
فدایی با اشاره به مذاکرات انجام شده با مسئولان سازمان زمینشناسی کشور برای اکتشافات معدنی گفت: « امسال برنامههای خوبی برای جهش تولید و سرمایهگذاری داریم که باید با پیگیری و با حساسیت آنها را دنبال کنیم». / الف
نظر خود را بنویسید