فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: «استان کرمان دارای منابع خدادای و صنایع فرآوری است و برگزاری نمایشگاه میتواند بین شرکتها، قطعهسازان و سرمایهگذاران در استان ارتباط ایجاد کند».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، مهدی حسینینژاد در مراسم افتتاح هشتمین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی و تجهیزات وابسته و ششمین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات معدنی و راهسازی که در محل نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق کرمان برگزار شد، بیان کرد: «استان کرمان پهناورترین استان معدنی کشور است و در این استان بالغ بر شش میلیارد تن ذخایر قطعی اثباتشدهی مواد معدنی وجود دارد که در قالب ۴۲ مادهی معدنی در حال استخراج است».
وی افزود: «سالانه بیش از 93 میلیون تن انواع مواد معدنی در حال استخراج است و بالغ بر 50 درصد حقوق دولتی کشور از استان کرمان به خزانهی کشور واریز میشود».
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان یادآور شد: «به واسطهی منابع خدادادی معدنی که در استان کرمان وجود دارد، با تلاش فعالان حوزهی صنعت و معدن و همهی دلسوزان و علیرغم همهی چالشهایی که به دلیل تحریم با آن مواجه هستیم در راستای تکمیل زنجیرهی ارزش افزوده، اتفاقات بزرگی رخ داده است».
وی ادامه داد: «در استان کرمان در حال حاضر بیش از 32 میلیون تن کنسانتره، ۲۸ میلیون تن گندله، بیش از 13 میلیون تن آهن اسفنجی و ۱۰ میلیون تن شمش برنامهریزی شده و بیش از ۲۸ ابرکارخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد در استان کرمان افتتاح شده و یا در حال بهرهبرداری است».
حسینینژاد خاطرنشان کرد: «در سالهای گذشته شاهد افتتاح بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان در حوزهی صنایع فرآوری استان بودیم که این کارخانههای بزرگ فرصتی برای خدمات و قطعهسازی است».
وی با بیان اینکه یکی از راههای ارتباط بین شرکتها برگزاری چنین نمایشگاههایی است، گفت: «استان کرمان دارای منابع خدادای و صنایع فرآوری است و برگزاری نمایشگاه میتواند بین شرکتها، قطعهسازان و سرمایهگذاران در استان ارتباط ایجاد کند».
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان توضیح داد: «با توجه به پیگیریهایی که در حال انجام است و استفاده از حقوق دولتی در قالب شورای معادن استان، یک فرصت استثنایی برای استانهای معدنی و به طور خاص استان کرمان فراهم شده و من همینجا از بهرهبردارن مواد معدنی و نیز کسانی که میخواهند در حوزهی قطعهسازی، صنایع فرآوری و صادرات محصولات با ارزش افزوده سرمایهگذاری کنند دعوت میکنم».
وی بیان کرد: «از ظرفیت شورای معادن و با معافیتهایی که میتواند این شورا در قالب تبصرهی 5 مادهی 14 بدهد منافع بهرهبرداران را دنبال میکنیم».
حسینینژاد افزود: «سال گذشته با کمک شرکت ملی مس این تجربه به صورت پایلوت اتفاق افتاد و مسیری برای تمام بهرهبرداران معدنی استان و سرمایهگذاران فراهم شده تا از این فرصت استفاده کنند». /پ
25802
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان مطرح کرد
نظر خود را بنویسید