فردای کرمان – گروه جامعه: معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: «همهی بیمارستانهای کشور بخش کرونا دارند و ۲۰۰ بیمارستان کشور مخصوص بیماران کووید۱۹ است، اگر بیمارستانی پر شود، بیمارستان بعدی پذیرش بیماران را ادامه میدهد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا سراسری، قاسم جانبابایی در حاشیهی جلسهی کمیتهی علمی کرونا در وزارت بهداشت دربارهی پر شدن بیمارستانها افزود: «اینکه یک بیمارستان پر شود یک مسالهی طبیعی، زمانی که بیمارستان اول پر شود از ظرفیت بیمارستان دوم استفاده میکنیم، اصلا بنا بر همین است که یک دفعه همهی بیمارستانهای کشور را آلوده نکنیم، در هر استان چند بیمارستان انتخاب کردهایم که به عنوان بیمارستان کرونا خدمات بدهند و وقتی ظرفیت آن پر شد، بیمارستان دیگری را فعال میکنیم».
وی ادامه داد: «در هر استان یک، دو یا سه بیمارستان را برای کرونا گذاشتیم. وقتی یک بیمارستان پر شد، بیمارستان دوم پای کار میآید. اصل این است که مردم در دریافت خدمات درمانی احساس خلل نکنند، بیمارستانهایی داشتهایم که پر شدهاند، بعد بیمارستان دوم، سوم و چهارم به میدان آمدهاند. همهی اینها زیر بار کرونا آمدهاند، مثلا در تهران، شش یا هفت بیمارستان را برای کرونا گذاشتیم اما کمکم بیمارستانهای خصوصی هم آمدهاند و بیمارستانهایی داریم که بیش از هزار بیمار کرونا بستری دارند. این بیمارستانها انتخاب شدهاند».
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: «برنامهی اصلی وزارت بهداشت این است که خدمات پیشگیرانه و درمان سرپایی تقویت شود، تجربه نشان داد که با وجود ایجاد مراکز نقاهتگاهی مردم دوست دارند در خانه درمان شوند. این درس آموخته این مسیر را جلوی پای وزارت بهداشت میگذارد که هر چه بیشتر خدمات سرپایی را گسترش دهیم و نه بستری، و این مسیر قطعا به نفع مردم و به نفع حوزه سلامت است».
همۀ بیمارستانها بخش کرونا دارند
جانبابایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا بیمارستانهای کرونایی از غیرکرونایی جدا شدهاند، گفت: «نه این طور نیست که بیمار کرونایی و غیر کرونایی صفر و ۱۰۰ داشته باشد. یکسری بیمارانی هستند که با تشخیص کرونا بستری میشوند و یکسری هم هستند که علل دیگر مثل تصادف یا تروما بستری میشوند و بعد معلوم میشود کرونا دارند».
وی افزود: «در هر شهرستان تعدادی بیمارستان هستند که صرفا بیمار کرونا پذیرش میکنند اما به همهی بیمارستانها غیر کرونایی ابلاغ شده که حتما یک یا دو بخش کرونایی داشته باشند. بیمار ارتوپدی که به کووید۱۹ مبتلا شده است در این بیمارستانها بعد از درمان ارتوپدی به بخش کرونا منتقل میشود».
معاون درمان وزیر بهداشت افزود: «در مجموع همهی بیمارستانهای کشور اکنون مکلف هستند که بخش کرونا داشته باشند. در عین حال در هر استان یک یا دو بیمارستان در مجموع حدود ۲۰۰ بیمارستان اکنون در کشور خدمات کرونا را به صورت خاص ارائه میکنند». /پ
نظر خود را بنویسید