فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: «حدود ۱۰۰ هزار تن پسته از سال گذشته در انبارهای استان باقی مانده است و حدود ۲۰۰ هزار تن در سال جاری به این میزان پسته مانده در انبارها اضافه میشود که باید فکری برای این موضوع شود و تاکید میکنیم که تصمیمات خلقالساعه دولت باعث ضرر و زیان جدی کشاورزان شده است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، شهباز حسنپور عصر روز گذشته هفتم مردادماه در جلسهی مجمع نمایندگان استان کرمان و معاونین وزارت صمت با استاندار کرمان، بیان کرد: «نهضت ساخت داخل استان کرمان تعطیل رسمی است و یکسری کارها از سوی برخی از شرکتها شروع شده اما معتقدیم این کارها در شرایط عادی است و مطابق شرایط جنگ اقتصادی کشور نیست».
وی بر لزوم ارتباط بین صنعت و دانشگاه تاکید کرد و ادامه داد: «بیش از دو هزار عضو هیات علمی در استان کرمان وجود دارد که از ظرفیت آنها به خوبی در استان استفاده نمیشود».
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان همچنین با اشاره به مشکلات اصناف، اظهار کرد: «در بحث تنظیم بازار از عید نوروز تاکنون حتی یک ریال تسهیلات به کسبهی استان کرمان نه از محل تسهیلات کرونایی و نه از این افزایش قیمتهای یک شبه تزریق نشده است».
وی استان کرمان را یک استان صادراتی دانست و بیان کرد: «در خصوص مشکلات صادرکنندگان باید یک جلسه برگزار تا مشکلات و موانع را برطرف کنیم زیرا اینجا بحث نظام مطرح است».
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت صنعت پسته استان کرما، افزود: «حدود ۱۰۰ هزار تن پسته از سال گذشته در انبارهای استان باقی مانده است و حدود ۲۰۰ هزار تن در سال جاری به این میزان پسته مانده در انبارها اضافه میشود که باید فکری برای این موضوع شود و تاکید میکنیم که تصمیمات خلقالساعه دولت باعث ضرر و زیان جدی کشاورزان شده است».
وی دربارهی ابطال کارت بازرگانی برخی از صادرکنندگان نیز اظهار کرد: «طبق تصمیمات گرفته شده کارت بازرگانی تولیدکنندگان بسته شده است. ما طرفدار بیقانونی نیستیم اما این قانون نواقص و مشکلاتی دارد که باید بازنگری شود».
حسنپور همچنین با اشاره به حوزهی معادن استان کرمان، افزود: «ظرف ۱۰ روز آینده جلسهی شورای عالی معادن کرمان به صورت اختصاصی در تهران برگزار خواهد شد. ما هزاران مشکل در شورای عالی معادن داریم که باید رفع شود به طور مثال برخیها مجوزی ۱۰ سال گرفتهاند و هیچ اقدامی نکردهاند که باید در این زمینه فکری شود».
وی ادامه داد: «یکی از مشکلات اصلی استان کرمان عدم سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ در بحث مطالعه و اکتشاف معادن است و معادن زیادی در استان کرمان هنوز فعال نشدهاند».
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با انتقاد شدید بر عدم توجه برخی از شرکتها به مسئولیتهای اجتماعیشان، اظهار کرد: «۹۰ درصد شرکتهای بزرگ اقتصادی هیچ مسئولیت اجتماعی ندارند و همچنین در بحث اکتشافات نمیتوان منتظر بودجه دولتی بود زیرا منابع مالی دولت محدود است لذا باید شرکتهای فعال در استان براساس مسئولیت اجتماعیشان در بحث مطالعه و اکتشاف معادن ورود پیدا کنند». /پ
27559
رئیس مجمع نمایندگان کرمان:
نظر خود را بنویسید