فردای کرمان – گروه جامعه: تاکنون تنها دو درصد از بهبودیافتگان کرونا در کشور برای اهدای پلاسما مراجعه کردهاند. پلاسما درمانی به عنوان یکی از روشهای موثر برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در ایران و برخی کشورها دنبال میشود و بهبودیافتگان کرونا میتوانند با اهدای پلاسما به شکرانهی سلامتیشان، به درمان سایر بیماران کمک کنند. معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به مشارکت دو درصدی بهبودیافتگان کرونا برای اهدای پلاسما، گفت که برای استفادهی مطلوب از روش پلاسمادرمانی حداقل ۱۰ درصد بهبودیافتگان باید پلاسما اهدا کنند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از مهر سراسری، ایرج حریرچی، با پیوستن به صفوف داوطلبان اهدای خون، بر مشارکت مردم در پویش نذر خون تاکید کرد.
وی در حاشیهی اهدای خون و با تاکید بر مشارکت حداکثری مردم در پویش نذر خون، خاطرنشان کرد: «یکی از روشهای خوب در محرم امسال به دلیل شرایط ویژهای که پدید آمده، پویش نذر خون برای نجات جان بیماران است که امیدواریم با حضور و همراهی مردم بتوانیم این کاهش ۱۵ درصدی مراجعات مردم به مراکز اهدای خون را جبران کنیم».
حریرچی با بیان این که نیاز داریم حداقل ۱۰ درصد بهبود یافتگان کرونا پلاسما اهدا کنند، ادامه داد: «اهدای پلاسمای بهبودیافتگان ویروس کرونا به شکرانهی سلامت نیز باید بیش از الان باشد و فعلاً دو درصد بهبودیافتگان به مراکز اهدای پلاسما مراجعه کردهاند و مطلوب ما حداقل مشارکت ۱۰ درصد از جمع بهبودیافتگان است تا با احساس همدلی برای کمک به نجات جان بیماران، شاهد اتفاقات خوب باشیم».
پیمان عشقی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، نیز گفت: «بهترین وقف برای یک کار ماندگار در این شرایط شیوع بیماری کرونا، بحث پویش نذر خون است که امید بسیار داریم مردم مهربان و نوعدوست در چهل روز تاسوعا تا اربعین حسینی، حرکتی بزرگ و اثرگذار را ترتیب دهند».
وی افزود: «ما حاضریم به هیأتهایی که به خاطر رعایت دستورات ستاد ملی کرونا و به احترام شهدای سلامت تعطیل شدند، تیم سیار خونگیری بفرستیم و یک کار مبتنی بر فرهنگی حسینی را برای نجات جان بیماران در ایام محرم، پیش ببریم و البته سعی کردیم با ایجاد فرصت ثبتنام اینترنتی برای داوطلبان اهدای خون، از تجمعات خطرآفرین در مراکز اهدای خون جلوگیری کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید