فردای کرمان – گروه جامعه: معاون حقوقی و امورمجلس وزارت آموزش وپرورش با تاکید بر اینکه حضور معلمان در مدارس اجباری است گفت که نارساییهای شبکهی شاد بهمرور رفع خواهد شد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، قاسم احمدیلاشکی بیان کرد: «براساس اعلام یونسکو که آموزش نباید تعطیل شود درخصوص دایر بودن مدارس و کلاسهای درسی در وهلهی اول حضوری و در صورت عدم امکان غیرحضوری برنامهریزی لازم انجام شد که رعایت پروتکلهای بهداشتی بسیار پر اهمیت و اولویت نخست است».
وی افزود: «انتظار من از رئیس آموزش و پرورش این است که بر تمامی مدارس تحت حوزهی خود نظارت داشته باشد ضمن آنکه حضور معلمان در مدارس اجباری است».
احمدی بر پوشش ماسک، فاصلهی اجتماعی و جریان هوای آزاد تاکید کرد و گفت: «سرانهی بهداشت مدارس باید به مدارس داده شود و مدیر مدرسه هم موظف است آن را صرفا برای رعایت بهداشت مدارس صرف کند».
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ بیش از دوسوم معلمان بر اثر بازنشستگی از آموزش وپرورش خارج میشوند، اظهار کرد: «امسال ۲۰ هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته میشوند. ۳۳هزار نفر هم از طریق آزمون استخدامی جذب خواهند شد. ۲۵هزار و ۴۳۷ نفر هم از نیروهای حقالتدریس و آموزشیاران فعلی جذب میشوند که اینها بعد از یک دورهی یکساله بهکار گرفته خواهند شد. این برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی است که در یک سال ۷۳ هزار نفر جذب خواهیم داشت و این جذب میتواند خلاء آتی را جبران کند».
معاون حقوقی وزیر آموزش و پرورش گفت: «آنچه در بند ب مادهی ۶۳ قانون برنامهی ششم توسعه آمده است مهندسی نیروی انسانی در آموزش و پرورش است. دراین قانون اعلام کردهایم اگر ۳۰ درصد از دانشآموزان جذب رشتههای فنی و حرفهای میشوند تا پایان سال این برنامه یعنی سال ۱۴۰۰، باید به رقم ۵۰ درصد برسد. ما مقصریم که اینها را اجرا نکردهایم و اکنون شاهد هجوم دانشآموزان به رشتههای تجربی و ... هستیم».
وی با اشاره به ضرورت تقویت حس مسئولیتپذیری میان عوامل اجرایی و مدیران گفت: «بهزودی آییننامهی اجرایی مدارس با اصلاحات به عمل آمده ابلاغ خواهد شود. این آییننامه هماکنون در کمیسیون شورای عالی آموزش وپرورش نهایی شده و ظرف دو هفتهی آینده ابلاغ میشود در این اصلاحات وضعیت و شرایط فعلی و اجرای سند تحول بنیادین لحاظ شده است».
احمدی ضمن قبولی نارسایی در شبکهی شاد یک و دو، گفت: «این شبکه به مرور اصلاح و رفع اشکال خواهد شد. یادمان باشد که این یک ابزار مهم برای آموزش وپرورش کشور است و نباید نتایج مثبت آن را نادیده گرفت». /پ
نظر خود را بنویسید