فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان گفت که شرایط فوقحاد کرونایی شهرستان رفسنجان (وضعیت مشکی) حاصل رعایت نکردن در ضبطهای پسته و در سطح شهر بوده و حالا تعداد بیماران آنقدر زیاد شده که با وجود افزایش تختهای بخش کرونا، با کمبود جا برای بیماران مواجه هستند. او گفت که به دلیل ابتلای تعداد زیادی از کادر درمان به کرونا، از بیمارستانهای دیگر نیرو گرفتهاند و اگر این موج همچنان ادامه پیدا کند ممکن است دیگر نتوانند به خدماترسانی ادامه دهند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، علی موسوی، هجدهم آبانماه با بیان اینکه متاسفانه در پنج روز گذشته بیشترین آمار فوتی را داشتهایم، بیان کرد: «علیرغم اینکه در ماه گذشته هشدار داده بودیم اما متاسفانه جامعه رعایت نکردند و از دو هفته پیش موج شدید افزایش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان شروع شد و تعداد تختهای ICU را از شش تخت به ۲۰ تخت اضافه کردیم».
وی اظهار کرد: «متاسفانه تعداد زیادی از کادر درمان به بیماری دچار شده و در استراحت به سر میبرند، از بیمارستانهای دیگر درخواست نیرو دادهایم که به کمک ما آمدهاند اما اگر این موج همچنان ادامه پیدا کند ممکن است به جایی برسیم که نتوانیم خدماترسانی را ادامه دهیم».
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان با اشاره به اینکه وقتی بیمار بدحال زیاد داشته باشیم تعداد موارد فوتی هم افزایش پیدا خواهد کرد، افزود: «داروهای مورد نیاز بیماران کمیاب و گرانقیمت است، تا به حال نسبت به تهیهی آنها اقدام شده اما بعضی بیماران بد حال به درمان پاسخ نداده و جان خود را از دست میدهند».
وی خاطرنشان کرد: «این شرایط حاصل رعایت نکردن در ضبطهای پسته و در سطح شهر بود که زمینهساز موج سوم و طوفانی شدن این موج شد و در حال حاضر با مشکل درمان این بیماران مواجه هستیم».
موسوی توضیح داد: «هر بیمار کرونا نسبت به بیماران دیگر چندین برابر برای بیمارستان کار میبرد، پرسنل ما باید لباسهای حفاظتی بپوشند و چون این بیماران همراهی ندارند کار همراهی بیمار را هم انجام دهند».
وی ادامه داد: «در طول هفتهی گذشته آمار بیماران به بالای ۱۵۰ نفر رسیده و شش بخش شامل اورژانس تنفسی، دو بخش آیسییو (آیسییو ۱ و بیمارستان بحران شهدای صنعت مس) بخش اطفال و دو بخش داخلی را برای خدمت به این بیماران اختصاص دادهایم ولی هنوز هم با کمبود جا برای بیماران مواجه هستیم».
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان با بیان اینکه متاسفانه امکانات ما دیگر جوابگوی این حجم بیمار نیست، بیان کرد: «یک قطعه از دستگاههای سیتیاسکن به دلیل مراجعهی زیاد، سوخته و از مدار خارج شدهاند».
وی از ابتلای بیش از ۲۰۰ نفر از کارکنان بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان به کرونا خبر داد و گفت: «۵۰ نفر از کادر درمان در استعلاجی به سر میبرند».
موسوی از همشهریانی که با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهی اجتماعی کادر درمان را یاری کردند قدردانی کرد و افزود: «از افرادی که با رعایت نکردن تذکرهای ما همشهریان را بیمار میکنند، گلهمند هستم و خواهشمندم توجه داشته باشند که کرونا دشمنی است مسلح و مخفی که امروز تیراندازی می کند و اثراتش 10 روز بعد نمایان میشود». /پ
نظر خود را بنویسید