فردای کرمان – گروه جامعه: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: «پیشبینی کردیم که در مناطق کمخطر کلاس اولیها و دومیها دو روز در هفته به مدرسه بروند اما حمایتهایی که باید از سوی متخصصان وزارت بهداشت صورت میگرفت انجام نشد و امروز ما برای آموزش این گروه از دانشآموزان احساس خطر میکنیم». او ادامه داد: «در مناطق عشایری و روستایی هم حتی اگر دانشآموزان تبلت و موبایل هم داشته باشند به دلیل کمسوادی والدین، آموزش خوبی نخواهند داشت و به همین دلیل ضروری است امکان حضور دانشآموزان مناطق عشایری و روستایی و کلاس اول و دوم در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، رضوان حکیمزاده در دهمین گفتوگوی هفته که با حضور وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت، مدیران کل آموزش و پرورش استانها و مدیران ٧۶٠ منطقه آموزش و پرورش کشور، بر بستر شبکه و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با اشاره به اینکه به دو مسئلهی ملی داریم، اظهار کرد: «مسئلهی اول آموزش کلاس اولی و دومیهاست چراکه کودکان روی نیمکت سرمایهی اصلی هستند»
وی افزود: «پیشبینی کردیم که در مناطق کمخطر این دانشآموزان دو روز در هفته به مدرسه بروند اما حمایتهایی که باید از سوی متخصصان وزارت بهداشت صورت میگرفت، انجام نشد و امروز ما برای آموزش این گروه از دانشآموزان احساس خطر میکنیم و درخواست داریم تا در ستاد ملی مقابله با کرونا به این موضوع نگاه ملی شود».
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه حمایت و همکاری وزارت بهداشت را میخواهیم، اضافه کرد: «دومین مسئلهی ملی ما آموزش حضوری در مناطق عشایری و روستایی است. ما اگر در این مناطق تبلت و موبایل هم داشته باشیم به دلیل کمسوادی والدین دانشآموزان، آموزش خوبی نخواهند داشت».
وی افزود: «با توجه به دغدغهی عدالت آموزشی و اجتماعی که وجود دارد، ضروری است تا امکان حضور دانشآموزان در مناطق عشایری و روستایی و کلاس اول و دوم در ستاد ملی مقابله با کرونا فراهمآوری شود». /پ
نظر خود را بنویسید