فردای کرمان – گروه اطلاعرسانی: شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان در گروه دو شرکتهای توزیع برق ایران که شامل 10 شرکت توزیع برق کشور است، رتبهی نخست گذر موفق از پیک بار را کسب کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، مجتبی ثمره مدیر دفتر مدیریت مصرف برق این شرکت توضیح داد: «در گروه دو، تعداد 10 شرکت توزیع برق قرار دارند که بعد از بررسی عملکرد رعایت سقف پیک و پروژههای پاسخگویی بار از سوی شرکت مادر تخصصی توانیر، رتبهی نخست به شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان تعلق گرفت».
ثمره به بیان گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده برای عبور موفق از پیک بار سال 99 پرداخت و گفت: «در حوزهی فعالیت شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان که 16 شهرستان را شامل میشود، بیش از 600 هزار مشترک وجود دارد که حدود 40 درصد از فروش انرژی را بخش کشاورزی به خود اختصاص داده و این در حالی است که بعد از بخش کشاورزی بخش خانگی بیشترین میزان مصرف را دارد و این شرکت به منظور تشویق مشترکین هر بخش، اعم از کشاورزی، خانگی، تجاری، اداری، صنعتی، مولدین، پاداشهایی را برای آنها مد نظر قرار داده و این مهم سبب همکاری بیشتر مشترکین با صنعت برق شد».
وی افزود: «خوشبختانه و با همکاری و پشتیبانی مردم جنوب و شرق استان کرمان، علیرغم گرمای طاقتفرسای هوا و همچنین وجود ویروس منحوس کرونا و با تلاش شبانهروزی پرسنل پرتوان شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، تابستان امسال را بدون خاموشی برنامهریزی شده، پشت سر گذاردیم».
مدیر دفتر مدیریت مصرف خاطرنشان کرد: «در سال جاری بیش از 700 مشترک صنعتی، بیش از 11 هزار مشترک کشاورزی، 107 مشترک تجاری، همچنین 537 مشترک اداری و سیانجی و 15 مولد خود تامین در سامانهی مدیریت پیک بار کشور ( سمپ ) ثبتنام شدند».
وی با اشاره به اهمیت نصب کنتورهای هوشمند، گفت: «یکی از مزایای نصب کنتورهای هوشمند، پایش اطلاعات برخط مشترکین بوده که کمک بسزایی در مدیریت مصرف برق داشته است و تاکنون در این شرکت حدود 11 هزار و 600 مشترک به کنتور هوشمند مجهز شدهاند که این تعداد در حال افزایش است».
ثمره افزود: «در سال گذشته، بیش از 39 میلیارد ریال پاداش همکاری در قبوض برق مشترکین همکار این شرکت اعمال شده است و پیشبینی میشود این رقم در سال جاری بیش از سال گذشته بوده و در قبوض برق آذرماه اعمال میشود».
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان در راستای مدیریت بیشتر مصرف برق در ساعات اوج بار، بیان کرد: «در سال جاری برای نخستین بار از ظرفیت استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان به منظور مدیریت در مصرف برق در بخش خانگی در بعضی از مناطق استفاده شد که این اقدام شامل تهیه و ساخت اپلیکیشن با عنوان پویش مردمی کاهش پیک peak app است و این امر مورد استقبال مشترکین خانگی در مناطقی که طرح اجرا شد، قرار گرفت». /پ
وی افزود: همچنین به منظور استفاده از همه ظرفیتها در راستای کاهش پیک بار و آگاه سازی در زمینه بهینه سازی و مدیریت مصرف برق، تفاهم نامه های همکاری با ادارات آموزش و پرورش، بسیج ادارات، شرکت شهرک های صنعتی و سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان منعقد گردید.
نظر خود را بنویسید