فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان با بیان اینکه ساختار و توان مدیریتی استان از میانگین کشور بالاتر است، گفت: «کرمان دنیای ظرفیتها است و اما اینکه فضای کسب و کار آن در رتبهی پایین قرار دارد، حتما مدیران در این مسئله مقصر هستند».
زینیوند با بیان اینکه مدیران باید راه میانبر و قانونی از میان قوانین موجود پیدا کنند، تاکید کرد: «مدیران باید از تمام اختیارات خود برای بهبود فضای کسب و کار استان به ویژه در حوزهی شرکتهای دانشبنیان استفاده کنند و اگر هم اختیاراتی نیاز دارند سریعا از طریق تهران حل کنند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علیزینیوند در نشست با مدیران شرکتهای دانشبنیان، روسای پارک علم و فناوری و دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته «هایتک» در محل مرکز نوآوری و شتابدهی «تگ»، کرمان را جزو استانهای تاثیرگذار در روند ادارهی کشور و بنیانگذار رویدادهای مثبت چون مباحث دانشبنیان دانست و بیان کرد: «انتظار ما از استان کرمان با چنین ظرفیتها و زیرساختهایی در حوزهی دانش بنیان و فضای مناسب پارک و استقرار شرکتهای دانش بنیان، بیش از این است».
وی رتبهی فضای کسبوکار استان کرمان را با توجه به داشتههای آن غیرقابل باور بیان کرد و ادامه داد: «اگر همهی بخشهای خصوصی، سمنها، دانشبنیانها، تولیدکنندگان و سرمایهگذاران منتظر هستند که دولت همهی راهها را باز کند، یک عقبگرد است».
زینیوند افزود: «سیستم اداری ما یک سیستم بروکراتیک، پیچیده، غیرشفاف و دارای تورم غیرضرور قوانین و مقررات است، اما در درون همین سیستم راه میانبری برای مدیران شجاع و تسهیلگر باید باشد».
وی ادامه داد: «رویکردها و محورهای کاری خودم را گفتهام، و چون این رویکردها بر مبنای ساختار کشور و ضروریات توسعهی استان و شناخت همهجانبه از وضعیت موجود استان است، مدیران موظف هستند خودشان را با آنها همراه کنند».
استاندار کرمان توجه به شرکتهای دانشبنیان را به عنوان یکی از اساسیترین رویکردهای دورهی مدیریتی خود بیان کرد و گفت: «این حرف یک ضرورت است نه شعار. هر صنعتی که الان پیوست شرکت دانش بنیان بر طرح او نباشد، محکوم به شکست است».
وی اظهار کرد: «اینکه پرچمدار و قلب توسعهی استان را شرکتهای دانش بنیان میدانم، نه تنها اعتقاد من که ضرورت استان است، اگر صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری خود را ذیل شرکتهای دانشبنیان قرار ندهند از چرخه خارج میشوند».
زینیوند گفت: «عمدهی اینکه مدیری کار را روان انجام نمیدهند به معنی این است که دانش و درک درستی از تحولات دنیا و توسعه ندارد، این موارد هم مطالبهی ماست و هم شرکتهای دانشبنیان باید دنبال آن را بگیرند».
وی افزود: «ما نیاز به انقلاب اداری در نظام اداری داریم، شخص رهبری هم به این مسئله ورود کردهاند، مدیران باید راه میانبر و قانونی از میان قوانین موجود پیدا کنند».
استاندار کرمان یادآور شد: «فضا را برای شرکتهای دانشبنیان باز میکنیم تا ذیل این گفتمان کارها را انجام دهید و آن زمان اگر مدیری سر راه شما با تنبلی و بخشنامه قرار گرفت، آن مدیر کنار میرود، نه اینکه کار تعطیل شود».
وی بیان کرد: «ساختارهای محکمی در دولت ایجاد شده است، نقشی که به اتاق بازرگانی در شورای گفتوگو داده شده، ستاد اقتصاد مقاومتی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ظرفیت هستند، که ذیل آنها میتوانید کار کنید».
زینیوند گفت: «در بحث دانشبنیانها، شرکتها و ایدهها و شتابدهندهها که باید ایجاد شوند، بدون ایجاد فن بازار موثر که صنعت و پول را در مقابل ایده قرار دهد کار پیش نمیرود».
وی حضور شرکت دانشبنیان معتبر تخصصی را لازمهی پیوست طرحهای توسعهای آینده دانست و افزود: «اگر طرحها چنین پیوستی نداشته باشند، شکست میخورند».
استاندار کرمان اظهار کرد: «کرمان دنیای ظرفیتها است و اما اینکه فضای کسب و کار آن در رتبه پایین قرار دارد، حتما مدیران در این مسئله مقصر هستند».
وی تاکید کرد: «مدیران باید سریعا موانع پیش روی فضای کسب و کار را رفع کنند و به معاون عمرانی استانداری هم گفتهایم که هیچ متقاضی برای دریافت زمین نباید معطل بماند».
زینیوند گفت: «مدیران برای بهبود فضای کسب و کار استان به ویژه در حوزهی شرکتهای دانشبنیان هر چه اختیارات دارند باید استفاده کنند و اگر هم اختیاراتی نیاز دارند سریعا از طریق تهران حل کنند».
وی ادامه داد: «این صحبتها را نه برای نمایش میگویم، نه نیاز به تبلیغ دارم و نه میخواهم کاندیدا شوم، هر کسی که میخواهد شغلی ایجاد کند دستش را با اعتقاد میبوسم و هر کسی هم با کمکاری یک شغل را تعطیل کند، مستحق مواخذه و توبیخ است».
استاندار کرمان از رسانهها خواست تا در این راه و رسیدن به رویکردها و راهبردها به استان کمک کنند و گفت: «به تمام این رویکردها اعتقاد دارم و مدیران هم باید خودشان را با این راهبردها هماهنگ کنند».
وی خاطرنشان کرد: «ساختار و توان مدیریتی استان از میانگین کشور بالاتر است، اما تنبلی ممنوع است».
استاندار کرمان همچنین از صنایع بزرگ معدنی استان خواست تا در قالب کارآفرینی اجتماعی در صندوق پژوهش و فناوری استان سرمایهگذاری داشته باشند. /پ
نظر خود را بنویسید