فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس اتاق کرمان با اشاره به کمبود فضای آموزشی در استان و تعهد اتاق بازرگانی برای ساخت کلاس درس در حاشیهی شهر کرمان گفت که عدم اختصاص زمین مهمترین چالش برای ساخت ۱۲۰ کلاس درس در مناطق حاشیهای شهر است و مسئولان استان باید در این زمینه با آموزش و پرورش همکاری داشته باشند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، سیدمهدی طبیبزاده در آیین تفاهمنامهی تکمیل ۱۳۳ کلاس درس نیمهتمام در شهرستانهای بافت، رابر، ارزوئیه، زرند، جیرفت، فاریاب، ریگان و مناطق شهداد و گلباف؛ خاطرنشان کرد: «مدرسهسازی را اقدامی مقدس و مهمترین رسالت اجتماعی خود در اتاق بازرگانی میدانیم».
وی با اشاره به پایین بودن میانگین سرانهی فضای آموزشی در استان کرمان اظهار کرد: «کمبود فضای آموزشی، شایستهی کرمان نیست و تعامل، همدلی و همکاری همهی مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی لازمهی افزایش سرانهی فضای آموزشی در استان است».
طبیبزاده با بیان اینکه اتاق بازرگانی کرمان بر اساس تفاهمنامهی منعقد شده با آموزش و پرورش، متعهد شده است ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۳۰ کلاس درس در استان احداث کند، گفت: «بر اساس برنامهریزی صورت گرفته قرار شده ۱۲۰ کلاس درس از این تعداد، در مناطق حاشیهای شهر کرمان ساخته شود اما متاسفانه دغدغهی اصلی ما اختصاص زمین برای ساخت این مدارس است که در این زمینه با مشکلات عدیدهای مواجه هستیم».
وی با اشاره به مشکلات و آسیبهای اجتماعی در مناطق حاشیهای شهر کرمان از مسئولان استان خواست نسبت به اختصاص زمین برای مدرسهسازی در این مناطق با آموزش و پرورش همکاری لازم را داشته باشند.
رئیس اتاق کرمان با اشاره به نقش نیروی انسانی متخصص و متعهد در توسعه و پیشرفت استان، بیان کرد: «مدارس مهمترین مکان برای تربیت انسان توسعهیافته هستند که فضای آموزشی استاندارد و مطلوب نقش موثری در تحقق این مهم دارد».
وی بر مهارتآموزی و آموزش کار گروهی در مدارس تاکید کرد.
نظر خود را بنویسید