فردای کرمان – گروه جامعه: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه تصمیمات آنی و عدم نظارت کافی در بحث حاشیهنشینی موجب قانونگریزی شده است، گفت: «ارائهی خدمات جدید غیرعلمی در حاشیهی شهر موجب توسعهی حاشیهنشینی میشود کما اینکه تاکنون نیز این موضوع رقم خورده است، بنابراین باید دستگاهها به جد وارد عمل شده و نسبت به تعیین تکلیف اراضی و خدمات خود اقدام و از این پس از پیشرفت حاشیهنشینی جلوگیری کنند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، سیدمهدی قویدل در جلسه با سرپرست شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان بیان کرد: «در حاشیهی شهر کرمان وجود انشعابات غیرمجاز برق علاوه بر اینکه چهرهی نازیبایی را ایجاد کرده، زمینهی بروز حوادث و خطرات فراوانی را نیز فراهم آورده است».
وی افزود: «تاکنون فرصت خوبی برای ساماندهی انشعابات غیرمجاز برق در مناطق حاشیهای کرمان وجود داشته اما یکی از مواردی که موجب قانونگریزی و سوءاستفاده شده است، تصمیمهای آنی برخی مسئولین و در وهلهی بعد، عدم نظارتهای کافی بوده است».
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ادامه داد: «ارائهی خدمات جدید غیرعلمی در حاشیهی شهر موجب توسعهی حاشیهنشینی میشود کما اینکه تاکنون نیز این موضوع رقم خورده است، بنابراین باید دستگاهها به جد وارد عمل شده و نسبت به تعیین تکلیف اراضی و خدمات خود اقدام و از این پس از پیشرفت حاشیهنشینی جلوگیری کنند که این امر از طریق اطلاعرسانی به موقع، آگاهسازی مردم و اجرای عملیات هماهنگ و یکپارچه از سوی مسئولین مربوطه میسر خواهد شد.».
قویدل اضافه کرد: «بایستی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان از طریق استانداری جهت تعیین تکلیف انشعابات موقت در حاشیهی شهر اقدام کند و چنانچه نتیجهی مطلوبی حاصل نشد، این مساله از طریق دادستان کرمان و از منظر پیگیری حقوق عامه و اعلام ترک فعل مسئولین اقدام خواهد شد».
وی یادآوری کرد: «مجددا از منطقهی اللهآباد و شهرک صنعتی بازدید به عمل آمده و از نزدیک مشکلات مربوط به انشعابات غیرمجاز برق پیگیری خواهد شد، ضمن اینکه باید تدابیر خاصی اندیشیده و در شورای تامین نیز برای رفع این مشکل تصمیمگیری و مصوباتی تصویب شود».
قویدل بیان کرد: «باید زمینهای دولتی که در تصرف برخی از مردم قرار دارد تعیین تکلیف شده و برابر مقررات اقدام شود، همچنین افرادی که صاحب ملک هستند بایستی با پرداخت عوارض منطقی بتوانند صاحب انشعابات مجاز برق شوند».
وی سپس گفت: «پایگاه پیشگیری و انسجامبخشی اجتماعی، قضایی نیز در شهرک صنعتی فعال است و از طریق آن میتوان نسبت به رفع مشکلات حاشیهی شهر از جمله ساماندهی انشعابات غیرمجاز برق اقدام کرد».
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان نیز گفت: «یکی از چالشهای ما وجود انشعابات غیرمجاز برق در حاشیهی شهر کرمان است ضمن اینکه در شهرک صنعتی گاز وجود ندارد و برای گرمایش از گرمکنندههای برقی استفاده میشود که این امر هم باعث افزایش مصرف برق و هم استفادهی غیرمجاز از آن شده است که تاکنون موجب بروز حوادث و تلفاتی شده و خواهد شد».
عبدالوحید مهدوینیا افزود: «همچنین در منطقهی اللهآباد سه هزار و 200 انشعاب برق ایجاد شده که از سال گذشته مقرر شده است از طریق مجوز «سیماک» نسبت به دریافت مابقی مجوزها اقدام شود».
وی اظهار کرد: «برق موقت به برخی اهالی شهرک اللهآباد داده شده است و هر سه ماه یکبار با دستگاههای متولی جهت تعیین تکلیف اراضی خود مکاتبه میشود تا بتوانیم نسبت به تبدیل مجوزهای موقت به دائم اقدام کنیم».
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: «در سال ۸۹ نسبت به قلعوقمع ساختوسازهای غیرمجاز در کمیسیون مادهی ۱۰۰ تصمیمگیری شد اما متاسفانه تاکنون مصوبات آن اجرایی نشده است، به همین جهت ما از ساماندهی انشعابات برق در شهرکهای حاشیهنشین کرمان ازجمله شهرک صنعتی و اللهآباد و همچنین از کمکهای همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان استقبال خواهیم کرد». /پ
نظر خود را بنویسید