فردای کرمان – گروه اقتصاد: استاندار کرمان در جلسهی شورای برنامهریزی و توسعه استان، بر پیگیری افزایش ظرفیت بودجهی استان در حوزههای بهداشت و درمان، آموزش، آب و فاضلاب تاکید کرد و گفت: «برگشت مازاد وصول درآمدهای مالیاتی مطالبهی جدی ماست».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، هشتمین جلسهی شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالجاری، 22 آذر ماه به ریاست استاندار کرمان برگزار و ابعاد لایحهی بودجهی 1400 کل کشور و پروژههای استان در پیوستهای لایحه مذکور تشریح و بررسی شد.
علی زینیوند، استاندار کرمان در این نشست به جلسهی نشست مجمع نمایندگان استان پیرامون بررسی و پیگیری درخواستها و پیشنهادات استان در ارتباط با لایحهی بودجهی 1400 اشاره کرد و گفت: «استان کرمان در رابطه با برخی از اعتبارات ملی در حوزهی بهداشت و درمان و آموزش عالی و آموزش و پرورش ظرفیت افزایش بودجه را دارد».
وی افزود: «در حوزهی اعتبارات آب و فاضلاب نیز به شدت مشکل داریم و قابل مقایسه با استانهای دیگر نیستیم، حدود 800 روستای استان کرمان مشکل آبرسانی دارند و اقدامات قبلی استان در استفاده از ظرفیت ماده 56 را پیگیری خواهیم کرد».
استاندار کرمان همچنین به سقف در نظر گرفته شده در بودجه برای سهم درآمد 15 درصد حقوق دولتی معادن و یک درصد فروش معادن و همچنین مازاد مالیاتی اشاره کرد و گفت: «با سهم در نظر گرفته شده انگیزهای برای استان وجود ندارد، باید در بودجه عادلانه رفتار شود، ما حرفی نداریم که همهی کشور باید از منابع استفاده کنند، اما باید عادلانه توزیع شود و این مطالبهی جدی استان است».
زینیوند همچنین پیگیری طرحهای ملی استان از ظرفیت مادهی 56 را یادآور شد و گفت: «در پیگیریهایی که قبلا توسط دکتر فدائی استاندار سابق کرمان انجام شده تقریبا همهی تقاضاهایی که پایهی پیگیری قانونی برای آنها ایجاد کرده بودیم، محقق شده است و تنها در دو و سه مورد محقق نشد که کوتاهی از وزارتخانه بود».
استاندار کرمان به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد: «پروژههایی که تا فروردین و اردیبهشت ماه 1400 امکان اتمام دارند شامل مصوبات سفر و غیره را آماده و جمعبندی کنید تا در سفر دی ماه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ارائه و تامین اعتبار آنها را دنبال کنیم».
زینیوند خطاب به مدیران گفت: «در جذب اسناد خزانه با توجه به ابلاغیهی دیوان محاسبات تا پایان بهمن مهلت گذاشتهایم و در غیر این صورت ناگزیر به جابهجایی اعتبار هستیم، مدیرانی هم که جذب اسناد را دنبال نکنند به عنوان کوتاهی آنها لحاظ خواهیم کرد». /پ
نظر خود را بنویسید