فردای کرمان – گروه اقتصاد: سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با اشاره به فاصلهی سیلوهای محل ذخیرهی گندم تا مزارع، در استان گفت که این مساله سبب میشود کشاورزان گندم تولید خود را به استاهای همجوار بفروشند تا کرایهی حمل کمتر باشد.
وی همچنین گفت که سهمیهی آرد استان کرمان سه هزار و 200 تن است، در حالی که مصرف واقعی آرد استان حدود پنج هزار تن است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم کرمان، داریوش ماهری در کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان کرمان که 29 آذرماه به ریاست مهرابی سرپرست معاونت هماهنگی اموراقتصادی استانداری برگزار شد، بیان کرد: «سهمیهی آرد استان کرمان سه هزار و 200 تن است، در حالی که مصرف واقعی آرد استان حدود پنج هزار تن است».
وی با اشاره به اینکه 220 هزار تن ذخیرهی سیلوهای گندم استان است و مشکلی با ذخیرهسازی گندم در زمان خرید نداریم، گفت: «این سیلوها پراکنده بوده و یا در جاهایی ساخته شده است که با مکانهایی که گندم کاشته میشود فاصلهی زیادی دارند».
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه نقاطی که در استان گندم کاشته و برداشت میشود در نزدیکی مرزهای استان قرار دارند، افزود: «متاسفانه گندم کشاورزان به فواصل نزدیک و استانهای همجوار فروخته میشود تا کرایهی حمل کمتر باشد و بهعنوان مثال سیلوی ماهان در نقطهای است که تا مکان کاشت گندم فاصلهی بسیار زیادی دارد».
وی با اشاره به اینکه استان کرمان نخستین استانی است که درجهبندی نانوایان را آغاز کرده است، گفت: «کرمان پیشگام طرح نان سالم در کشور بوده و امروز در کشور به الگو تبدیل شده است».
ماهری با بیان اینکه نانوایان استان کرمان در سه درجهی طلایی، نقرهای و برنزی فعالیت میکنند و تمام تلاش خود را برای ارتقای کیفیت نان استان انجام میدهیم، اظهار کرد: «از سال گذشته به هیچ عنوان امکان ارائهی مجوز احداث نانوایی در استان کرمان نداریم و درخواستهای متعددی داریم اما در استان قادر به صدور مجوز نیستیم». /پ
*عکس: کانال تلگرامی اعتدال کریمان
نظر خود را بنویسید