فردای کرمان – گروه اقتصادی: دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان از درج 28 پروژهی اقتصاد مقاومتی استان در سامانه نیپا خبر داد و گفت که با بهرهبرداری از این طرحها، هشتهزار و 416 فرصت شغلی در کرمان ایجاد خواهد شد.
وی همچنین یکی از اولویتهای مهم پروژههای اقتصاد مقاومتی منتخب استان برای سال 1400 را تكمیل پروژههای نیمهتمام و اولویتدار استان بیان کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، جعفر رودری در هفدهمین جلسهی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به اینكه 187 پروژهی مصوب در استان توسط معینهای توسعه تعریف شده است، بیان کرد: «این پروژهها بیش از 14 هزار فرصت شغلی جدید را بهعهده دارند».
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان افزود: «در سال جاری ۲۸ پروژه كه عمدتاً پروژههای بزرگ استان هستند و ۴.۸ درصد از كل پروژههای استان را شامل میشوند، در سامانهی نظام یكپارچهی پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی (نیپا) درج شدهاند».
وی خاطرنشان كرد: «برای این پروژهها در سال جاری بیش از هزار و 900 میلیارد تومان سرمایهگذاری برنامهریزی شده كه تاكنون قریب به 800 میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده است».
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان اشتغالزایی طرحهای مذكور را پس از بهرهبرداری هشتهزار و 416 فرصت شغلی و پیشرفت فیزیكی هدفگذاری شدهی آنها تا پایان سال جاری را 71 درصد اعلام کرد.
وی همچنین با تاكید بر لزوم ارائهی طرحهای منتخب اقتصاد مقاومتی دستگاههای اجرایی استان در سال آتی حداكثر تا پایان دیماه سال جاری گفت: «چارچوب كلی تدوین و تصویب پروژههای اقتصاد مقاومتی سال ۱۴۰۰ استان انطباق حداكثری پروژههای منتخب با اسناد بالادستی ازجمله سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی، بیانیهی مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم انقلاب، نظریهی پایهی توسعه و سند آمایش استان، سند ملی توسعهی استان و همچنین اولویتها و جهتگیریهای بودجهی سال ۱۴۰۰ بوده است».
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، محورها و اولویتهای مهم تعریف پروژههای اقتصاد مقاومتی منتخب استان برای سال ۱۴۰۰ را تكمیل پروژههای نیمهتمام و اولویتدار استان، افزایش ظرفیت تولید داخلی با تاكید بر ارتقاء بهرهوری عوامل تولید و استفاده از ظرفیتهای بلااستفاده، حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال مولد، بهبود معیشت اقشار آسیبپذیر، بهبود محیط كسب و كار در بخشهای منتخب اقتصادی استان، افزایش ظرفیت صادرات غیرنفتی از استانها بهویژه صادرات به ۱۵ كشور همسایه، توسعه و ارتقاء همكاری میان استانها در چارچوب مناطق ۹ گانهی آمایشی كشور و ارتقاء میزان جذب سرمایهگذاری در استان اعلام كرد.
وی در ادامه افزود: «لازم است پروژههای پیشنهادی رفع چالشهای اصلی استان را هدف قرار داده و ضمن حصول اطمینان از تامین اعتبار و منابع مالی لازم برای تحقق اهداف آنها، نتایج حاصل از اجرای پروژهها، اثرات عاجل و برجستهای بر اقتصاد استان داشته و امكان تدوین برش یكسالهی پروژهها با اهداف كمی مشخص و نتایج ملموس ممكن باشد».
رودری، مهمترین راهبرد تعریف پروژههای منتخب برای سال ۱۴۰۰ را مقابله و خنثیسازی اثر تحریمها و تبدیل آنها به فرصت بهرهگیری از ظرفیتها و تقویت مشاركت بخش خصوصی در فعالیتهای اقتصادی استان، ساماندهی پروژههای عمرانی استان با تاكید بر واگذاری آنها و استفاده از رویكرد مشاركت عمومی، خصوصی برای اجرا و تكمیل آنها مبارزه با قاچاق كالا و ارز، مقابله با بحرانهای زیست محیطی و افزایش نفوذ فناوریهای نوین در بخشهای مختلف اقتصادی استان بیان کرد. /پ
نظر خود را بنویسید