فردای کرمان – گروه جامعه: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان از ممنوع بودن عرضهی پوشاک خارجی در بازار استان خبر داد و گفت که با تشکیل تیمهای عملیاتی با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، حمید شمسالدینی، دوم اسفندماه در جلسهی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان، بیان کرد: «در جلسه قبل مقرر شد که به صورت موضوعی وارد بحث قاچاق کالا و ارز شویم».
وی با انتقاد از مغفول ماندن مبارزه با قاچاق پوشاک و منسوجات اظهار کرد: «در تهران و هشت استان دیگر طرح مقابله با قاچاق پوشاک و منسوجات بهصورت پایلوت اجرا شده که متاسفانه استان کرمان هنوز به این مقوله نپرداخته است».
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با اشاره به ممنوعیت واردات پوشاک از سه سال پیش گفت: «عرضهی پوشاک خارجی در بازار استان ممنوع است بنابراین با تشکیل تیمهای عملیاتی با متخلفان برخورد میشود».
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه گفت: «میزان مصرف روزانهی گوشت مرغ استان کرمان حدود ۲۲۰ تن است که حدود ۷۰ تن (تقریبا ۳۰ درصد نیاز استان) در داخل استان تولید میشود لذا در زمینهی گوشت مرغ استان با چالش روبه رو هستیم».
مهدی حسینینژاد افزود: «دو پدیده شوم گرانی و گرانفروشی در بازار ما اتفاق افتاده است لذا باید مدیریت شده این موضوع را حل کنیم و با گرانفروشی با شدت برخورد کرد».
وی دربارهی رتبهی استان کرمان در گرانی گفت: «استان کرمان در تورم نقطه به نقطه که در ۱۳ شاخص بررسی میشود در رتبهی ۲۱ کشور و در تورم سالانه رتبهی نهم کشور را دارد».
رئیس سازمان صمت استان کرمان ادامه داد: «همهی اصناف و واحدهای تولیدی به دلیل بروکراسیها و سختگیریها نتوانستند از تسهیلات کرونایی استفاه کنند بهطوری که از هزار میلیارد تومان سهمیهی استان کرمان فقط توانستیم حدود ۵۸ میلیارد تومان آن را دریافت کنیم».
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز اظهار کرد: «هرگونه کالای خارجی فاقد شناسه به عنوان قاچاق محسوب میشود».
ارسلان میری با تاکید بر اینکه در بحث برخورد با تخلفات قاچاق باید عزم ملی وجود داشته باشد، گفت: «نباید با سرشاخهها برخورد شود بلکه باید ریشهها را مورد هدف قرار دهیم».
قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کرمان نیز اظهار کرد: «در امر مقابله با پدیدهی قاچاق تلاش شده اما نتیجهبخش نبوده است و برخورد با جز و سرشاخهها ما را به هدف اصلی نمیرساند لذا باید در سطح کلان زیرساختها و سامانهها در این زمینه تکمیل شود و همچنین باید حساب افراد سودجو و فرصتطلب از سایرین جدا باشد و انحصار برخی از کالاها که در دست تعدادی افراد سودجو است، شکسته شود». /پ
نظر خود را بنویسید