فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، نرخ مشاركت اقتصادی بانوان در استان را بر اساس شاخصهای مركز آمار ایران در پاییز سال گذشته 11.9 درصد اعلام کرد و گفت که این نرخ از متوسط كشور 2.2 واحد درصد كمتر است.
به گفتهی رودری، نرخ بیكاری زنان کرمانی نیز از متوسط كشور بالاتر است و تقریباً دو برابر متوسط كشور است. بیش از 50 درصد زنان استان در بخش خدمات فعالیت دارند.
وی همچنین با اشاره به وضعیت فضای كسب و كار کرمان اعلام کرد که بر اساس گزارش بانک مركزی طی هشت ماه گذشته بیش از 12 هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان اتفاق افتاده است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، جعفر رودری 21 فروردینماه در اولین جلسهی شورای برنامهریزی و توسعه استان کرمان در سالجاری، از تصویب سند آمایش سرزمین كشور و همچنین استانها در اسفند ماه سال گذشته در شورای عالی آمایش سرزمین خبر داد و با اشاره به نقش این سند در تعیین خطوط راهبری و همچنین وظایف استان بیان کرد: «برقراری ارتباط و انطباق بین اسناد بالادستی ازجمله سند آمایش و برنامههای توسعهی استان بسیار حائز اهمیت است».
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان کرمان با اشاره به اینكه سرفصلهای مهمی ازجمله مسیر اصلاح ساختار بخشهای مختلف و... از سند آمایش استان قابل احصا است، گفت: «به دلیل اهمیت موضوع سند مذكور در همان روزهای اول در اختیار فرمانداران شهرستانهای استان قرار گرفت».
وی همچنین به لزوم بهینهسازی مصرف انرژی و توسعهی انرژیهای نوین اشاره کرد و افزود: «مشكلات حوزههای روستایی و عشایری بر اساس مادهی ۲۷ قانون برنامهی ششم توسعهی كشور نیز در استان در دست پیگیری و اقدام است».
رودری، یكی از محورهای توسعهی استان را بهبود وضعیت فضای كسب و كار بیان کرد و یادآور شد: «بر اساس گزارش بانک مركزی طی هشت ماه گذشته (تا آبانماه ۱۳۹۹) بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان اتفاق افتاده است».
وی با تاکید بر بررسی علل ركود یا توقف فعالیت واحدهای تولیدی استان با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب در ابتدای سال جاری، خاطرنشان كرد: «با بسترسازی محیط كسب و كار و رفع موانع و شناسایی پتانسیلهای سرمایهگذاری كه یكی از برنامههای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان نیز هست میتوان گامهای موثری در این زمینه برداشت».
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، نرخ مشاركت اقتصادی بانوان در استان را بر اساس شاخصهای مركز آمار ایران در پاییز سال گذشته 11.9 درصد اعلام کرد و افزود: «این نرخ از متوسط كشور 2.2 واحد درصد كمتر است».
وی با بیان اینكه نرخ بیكاری بانوان در استان متاسفانه از متوسط كشور بالاتر است (تقریباً دو برابر متوسط كشور) خاطرنشان كرد: «بیش از ۳۹ درصد از بانوان استان در بخش كشاورزی، قریب به ۱۰ درصد در بخش صنعت و معدن و بیش از ۵۰ درصد در بخش خدمات فعالیت دارند».
رودری همچنین با اشاره به اینكه قریب به ۴۴ درصد از كاركنان استان بانوان هستند و ۲۳ درصد از پستهای مدیریتی استان را بر عهده دارند، گفت: «سال گذشته بیش از ۲۱ میلیارد تومان به صورت مستقیم به پروژههای مرتبط با حوزهی بانوان در استان اختصاص یافته است». /پ
نظر خود را بنویسید