فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان در نشستی با روسای هیاتهای ورزشی استان با اشاره به توسعهی نامتوازن ورزش در کرمان، گفت: «تمرکز و توجه ما باید به رفع این نامتوازنی و رفع فاصلهها باشد».
زینیوند افزود: «سرانهی ورزش استان بالاست اما اگر به چهار گوشهی استان و روستاهای استان و حتی همین حاشیهی شهر کرمان برویم میبینیم که سرانهی ورزش در این مناطق پایین است و نامتوازنی در استان در همهی زمینهها دیده میشود».
وی همچنین با تاکید بر اینکه صنایع و معادن استان باید به تناسب درآمد و سودی که از منابع خدادادی و سرمایهی مردم به دست میآورند، در ورزش هزینه کنند، افزود: «شرمآور است در چنین استانی با این همه ثروت، ورزشکاری از اعزام به مسابقات بینالمللی باز بماند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علی زینیوند 25 فروردینماه در نشست صمیمی با روسای هیاتهای ورزشی استان کرمان با بیان اینکه ورزش یک حوزهی چند وجهی است و توجه به آن باید جزو رئوس برنامههای ما در استان باشد، بیان کرد: «کرمان در رشتههای مختلف ورزشی از استانهای برتر کشور است و با توجه به ظرفیتهای موجود نیز باید اینگونه باشد و لازم است ورزش استان سرآمدتر از وضعیت کنونی شده و باید تقویت شود».
وی با تاکید بر اینکه باید کلید واژهی تمرکز ما توجه به کم کردن فاصلهها و بخشی از این نامتوازنی باشد، افزود: «سرانهی ورزش استان بالاست اما اگر به چهار گوشهی استان و روستاهای استان و حتی همین حاشیهی شهر کرمان برویم میبینیم که سرانهی ورزش در این مناطق پایین است و نامتوازنی در استان در همهی زمینهها دیده میشود».
زینیوند با اشاره به گلایه و درخواستهای روسای هیاتهای ورزشی اظهار کرد: «باید حتما توازنی در حوزههای موردنظر ایجاد شود و آمادگی دارم به صورت جدی به این موارد ورود و مسائل را پیگیری کنم، ضمن اینکه مطالبهگری باید عادلانه و فنی باشد».
استاندار کرمان بیان کرد: «در لایههای مختلف نامتوازنی بسیاری در سطح استان کرمان وجود دارد و در ورزش نیز اینگونه است و در بخشهای مختلف و شهرستانها نامتوازنی بیداد میکند».
وی با بیان اینکه باید تمرکز و توجه ما به رفع این نامتوازنی و رفع فاصلهها باشد، گفت: «توجه به ورزش روستایی و زیرساختها از مسائل مهم است. هرچند در ایجاد زیرساخت در روستا نیز مردانه فکر میکنیم و به فکر ورزش بانوان نیستیم که این مسائل باید مورد توجه قرار گیرد».
زینیوند با بیان اینکه در سرانهی فضای ورزشیِ شهرها و ایجاد ورزشگاههای مدرن وضعیت استان کرمان خوب است، افزود: «تیمداری بنگاههای اقتصادی فقط پرستیژ نیست بلکه یک ضرورت است و سود انجام مسئولیتهای اجتماعی و تیمداری ورزشی ابتدا به خود آن شرکت میرسد».
استاندار کرمان با بیان اینکه در دنیا مسئولیتهای اجتماعی علاوه بر اینکه وظیفه است، برای جلوگیری از آسیبها و تداوم فعالیتها باید ادامه یابد، اضافه کرد: «بعد از دو دهه تیمداری باشگاههای معروف در استان کرمان، متاسفانه 50 درصد بچههای تیمها بومی نیستند که این یک ضعف مشهود بوده و معلوم است به فکر استعدادیابی بچههای روستاها نبوده و کوتاهیها در این زمینه پذیرفتنی نیست».
وی با تاکید بر ایجاد توازن در پرداختها، افزود: «ظلم فاحش و بیعدالتی عریان است که یکی در برج عاج و یکی بر زمین سوخته باشد و حتما دودش به چشم آن باشگاه و صنعت در درازمدت میرود».
زینیوند ادامه داد: «ما با حجم زیادی از پول که یک درصد از مسئولیتهای اجتماعی بنگاههاست، مواجه هستیم و پیشنهاد تشکیل سازمان مسئولیتهای اجتماعی را دادیم که با فعالیت کمیتههای مختلف و ایجاد یک توازن کوچک و شفافیت، اتفاق فوقالعادهای را در استان رقم میزند و اگر پنج سال هم تلاش کنیم این سازمان را راهاندازی کنیم برای استان بُرد محسوب میشود و با این پول کارهای بزرگی میتوان انجام داد».
وی بیان کرد: «باید صنایع و معادن استان به تناسب درآمد و سودی که از منابع خدادادی و سرمایهی مردم به دست میآورند، در ورزش هزینه کنند. شرمآور است در چنین استانی با این همه ثروت، ورزشکاری از اعزام به مسابقات بینالمللی باز بماند».
استاندار کرمان گفت: «صنایع وظیفه دارند به مسئولیتهای اجتماعی عمل کنند و این کارشان لطف نیست».
وی با اشاره به تدوین برنامههای عادلانه و حساب شده در حوزهی ورزش اظهار کرد: «باید با برنامهی مدون از قهرمانان حمایت کنیم و هرکس از عمل به برنامه استنکاف کند با هر پشتوانهای که باشد، بنده اسامی آنها را اعلام میکنم».
زینیوند افزود: «اگر قهرمانان ورزشی را تکریم نکنیم، سرمایهی اجتماعی افول میکند و دیگر این راه را کسی ادامه نمیدهد». /پ
نظر خود را بنویسید