فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با تاکید بر جعلی بودن پیام منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ثبتنام برای واکسیناسیون کرونا، گفت که نحوۀ واکسیناسیون افرادی که طی هفتههای آینده باید تزریق واکسن داشته باشند، از طریق رسانهها و صدا و سیما اطلاعرسانی میشود که چه گروه سنی در چه بازهی زمانی برای دریافت واکسن باید مراجعه کنند و سپس ارسال پیامک به سرپرست خانوار و هماهنگی تلفنی از سوی بهورز یا مراقب سلامت صورت میگیرد.
وی از افرادی که فاقد پروندهی الکترونیک سلامت هستند خواست با مراجعه به نزدیکترین پایگاه سلامت یا خانه بهداشت برای تشکیل پروندهی خود اقدام کنند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، جعفرصادق تبریزی با تاکید مجدد بر اینکه پیامی که در شبکههای مجازی مبنی بر ثبتنام برای دریافت واکسن کرونا دست به دست میشود جعلی است، بیان کرد: «این کار یک شیطنت است و چنین پیامی از سوی وزارت بهداشت نبوده است. آدرسی که اعلام شده مربوط به پروندی الکترونیک سلامت است که تنها پزشکان، مراقبین سلامت و بهورزان به آن دسترسی دارند و پس از ارائهی خدمت به مردم آن را در پرونده درج میکنند. نام کاربری و کد ورود به سایت به هیچکس داده نمیشود».
وی افزود: «بررسیهای بیشتر در حال انجام است تا با شناسایی عاملان این اتفاق، برخوردهای لازم با آنها صورت گیرد».
تبریزی دربارهی افرادی که قرار است بر اساس اولویتبندی سند ملی واکسیناسیون طی هفتههای آینده تزریق واکسن داشته باشند، اظهار کرد: «این افراد یا در سامانههای سطح اول پروندهی الکترونیک دارند و یا ندارند. اکنون بیش از ۸۵ درصد افراد پروندهی الکترونیک سلامت دارند و در طول زمان شیوع کووید۱۹ با آنها تماس گرفته شده و مورد غربالگری تلفنی قرار گرفتند یا توصیههای لازم برای عدم ابتلا به بیماری به آنها شده است. اما افرادی که فاقد پروندهی الکترونیک سلامت هستند میتوانند با مراجعه به نزدیکترین پایگاه سلامت یا خانه بهداشت محل سکونت خود، در مدت زمانی کوتاه (۱۵ دقیقه) اقدام به تشکیل این پرونده کنند».
وی گفت: «تنها مدرک مورد نیاز برای ثبتنام پروندهی الکترونیک سلامت، در دست داشتن کارت ملی است و کسانی که بیماری زمینهای دارند باید مدارکی برای اثبات آن همراه خود ببرند تا اطلاعات به دقت ثبت شود».
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت افزود: «از طرف دیگر ساز و کاری را دنبال میکنیم که ظرف هفتهی آینده تکمیل شده و سپس از آن طریق با آدرس و نام وزارت بهداشت از طریق ارسال پیامک برای سرپرست خانوار، روش انجام کار را به مردم اطلاعرسانی خواهیم کرد».
وی ادامه داد: «البته اکثر افراد دارای پروندهی الکترونیک سلامت هستند و بهورز آنها در روستا یا مراقب سلامت در شهر با آنها تماس خواهند گرفت و زمان تزریق واکسن را به آنها اعلام میکنند که به پایگاه مربوطه رفته و واکسن کرونا را دریافت میکنند».
تبریزی تاکید کرد: «جای نگرانی وجود ندارد و به محض تامین واکسن، اقدامات مربوط به تزریق آن بر اساس اولویتبندی سند ملی واکسیناسیون برای تمام جمعیت صورت خواهد گرفت».
وی گفت: «نحوهی فراخوان از طریق رسانههای جمعی بهویژه صدا و سیما خواهد بود که اطلاعرسانی شود چه گروه سنی در چه بازهی زمانی برای دریافت واکسن مراجعه کنند و سپس ارسال پیامک و هماهنگی تلفنی از سوی بهورز یا مراقب سلامت صورت میگیرد».
نظر خود را بنویسید