فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان با اشاره به وضعیت کمآبی در استان کرمان گفت: «درخواست ما این است جهاد کشاورزی، کشاورزان و تشکلها با سند سازگاری با کمآبی تخصصی برخورد کنند».
زینیوند با تاکید بر اینکه در اجرای سند سازگاری با کمآبی جدی هستیم و باید همهی دستگاههای مربوطه پای کار بیایند، افزود: «ما نمیخواهیم از تولید محصولات کشاورزی و تولید ثروت در این بخش کم شود بلکه به دنبال افزایش این دو مقوله هستیم اما باید روی این مسائل کار کرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علی زینیوند 9 اردیبهشتماه در نشست کارگروه تحقق شعار سال ذیل شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان در اتاق بازرگانی با بیان اینکه باید تلاش کنیم که با شعار سال، شعاری برخورد نکنیم، بیان کرد: «تمامی دستگاههای اجرایی استان باید به صورت جدی به گزارشات خواسته شدهی این کارگروه پاسخ بدهند تا بتوانیم مسائل را جمعبندی کنیم».
وی ادامه داد: «تصمیماتی که در سطح کشور به صورت تصمیمات پایهای و اثرگذار در حوزههای مختلف کشور مطرح میشوند، تصمیاتی هستند که از پایین به بالا گرفته میشود و این تصمیمات عمدتا از کف تولید و مردم شکل گرفته و از جنس مشکلات واقعی مردم هستند که امروز تبدیل به تصمیمات کلان کشور شدهاند و بر همین اساس اتاق بازرگانی و بخش خصوصی میتوانند اثرگذاری فراوانی داشته باشند».
استاندار کرمان با بیان اینکه مهمترین مانع تولید، قوانین و مقررات هستند، اظهار کرد: «در شرایط کنونی باید مدیران جسور، با قدرت تصمیمگیری داشته باشیم و قطعا اگر کار را برای مردم و شفاف انجام بدهیم، برگ برنده قطعا با مدیران خواهد بود».
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از موازیکاری و افزایش همافزایی باید نهایت استفاده را از ساختارهای موجود ببریم، گفت: «اگر مانند اتاق بازرگانی، 20 ساختار اینچنینی در کشور ایجاد کرده بودیم بهتر از این همه ساختار بعضا زائد دولتی بیخاصیت بود اما معتقدیم در شرایط موجود اتاق فرماندهی در تحقق شعار سال در استان باید مبتنی بر ساختارهای موجود باشد».
زینیوند با ارائهی پیشنهاد تعیین رنگبندی برای واحدهای استان مانند رنگبندی نقشهی کرونایی، بیان کرد: «باید وضعیت واحدهای اقتصادی تقسیمبندی شود. واحدهایی که نمیتوانند کار کنند و نمیشود برای آنها کاری کرد و در وضعیت قرمز قرار دارند را کنار گذاشت و وقتمان را صرف آنها نکنیم. در این نقشه نقطهی تمرکز ما بر روی واحدهای نیمهفعال و راکدها (واحدهای نارنجی) خواهد بود که اگر به دادشان برسیم به سرعت ظرفیت آنها وارد تولید کشور میشود».
وی با تاکید بر اینکه باید برخی از مسائل را به صورت ریشهای حل کرد زیرا از ریشه در حال خشک شدن است، گفت: «تا زمانی که دستگاههای دولتی و حکومتی از دایرهی ذینفعان حوزههای تولید و اقتصادی خارج نشوند، اوضاع سامان پیدا نخواهد کرد».
استاندار کرمان با اشاره به وجود رانت در برخی دستگاهها و ادارات افزود: «چطور وزیر صمت در شورای معادن استان کرمان دستور واگذاری اختیارات را داد و امضا کرد اما این اختیار به ما واگذار نشد و نمیدهند؟ چون در این مسائل رانت هست. کارمندمحوری است و شفافیت وجود ندارد».
وی با تاکید بر لزوم خروج دستگاههای دولتی از حوزهی ذینفعان اقتصاد و تولید، اضافه کرد: «تا زمانی که دولت الکترونیک در تمام شئون کشور استقرار پیدا نکند، اختیاری از مرکز نخواهیم گرفت. وزرا میخواهند این کار را انجام دهند اما کارشناسان اجازه نمیدهند چراکه این کار رانت دارد بنابراین دولت الکترونیک و خارج از کارمندمحوری، امری اساسی در پیشبرد امور است».
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت کمآبی در استان کرمان بیان کرد: «درخواست ما این است جهاد کشاورزی، کشاورزان و تشکلها با سند سازگاری با کمآبی تخصصی برخورد کنند. کرمان دومین استان کشور بعد از خوزستان در مصرف آب است این در حالی است که میتوانیم با یکسوم آب مصرفیِ کنونی، محصول تولیدی داشته باشیم».
زینیوند با تاکید بر اینکه در اجرای سند سازگاری با کمآبی جدی هستیم و باید همهی دستگاههای مربوطه پای کار بیایند، افزود: «ما نمیخواهیم از تولید محصولات کشاورزی و تولید ثروت در این بخش کم شود بلکه به دنبال افزایش این دو مقوله هستیم اما باید روی این مسائل کار کرد».
وی با اشاره به دستور تشکیل کارگروه مصرف بهینهی آب در کولرهای گازی توسط دانشگاه هایتک ادامه داد: «برای مدیریت مصرف کولرهای آبی، همه باید پای کار بیایند و با این کار میشود کسری آب شهر کرمان در پیک مصرف را جبران کرد». /پ
نظر خود را بنویسید