فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس پلیس فتا استان کرمان با اشاره به شیوهی کلاهبرداران سایبری در دریافت بیعانه برای فروش یک کالا، گفت: «کلاهبرداران با سوءاستفاده از سایتهای تبلیغاتی و اپلیکیشنهای مشابه، با درج آگهیهای جعلی و با تعیین قیمتهای پایینتر از عرف بازار و وسوسهانگیز، از مشتریان درخواست مبلغی به عنوان بیعانه میکنند و این در صورتی است که پس از واریز مبلغ توسط خریدار، کلاهبردار گوشی خود را خاموش کرده و یا دیگر پاسخگوی تلفن خود نبوده و از تحویل و یا پس دادن وجه امتناع میورزد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ امين يادگارنژاد بیان کرد: «قیمت نازل و تحریک خریدار از سوی فروشنده در آگهی کالاها برای دریافت بیعانه و نفروختن آن به دیگران از شگردهای مجرمان سایبری است».
وی ادامه داد: «مجرمان سایبری با ارائهی تخفیفات غیرواقعی در آگهیهای فروش وسایل در سایتها، قربانیان خود را به دام میاندازند».
يادگارنژاد افزود: «کلاهبرداران با سوءاستفاده از سایتهای تبلیغاتی و اپلیکیشنهای مشابه، با درج آگهیهای جعلی و با تعیین قیمتهای پایینتر از عرف بازار و وسوسهانگیز، از مشتریان درخواست مبلغی به عنوان بیعانه میکنند و این در صورتی است که پس از واریز مبلغ توسط خریدار، کلاهبردار گوشی خود را خاموش کرده و یا دیگر پاسخگوی تلفن خود نبوده و از تحویل و یا پس دادن وجه امتناع میورزد».
وی یادآور شد: «شهروندان به هیچ عنوان قبل از رویت و کسب اطمینان از کیفیت و اصل بودن کالای تبلیغ شده، مبلغی را تحت عنوان بیعانه برای افراد واریز نکنند و هر پرداختی حتما بعد از رویت و اطمینان از کیفیت کالا باشد».
رئیس پلیس فتا کرمان تاکید کرد: «شهروندان حتما از فروشگاههای اینترنتی خرید کنند که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند و به جای دادن بیعانه از گزینهی پرداخت وجه در محل استفاده کنند». /پ
نظر خود را بنویسید