فردای کرمان – گروه جامعه: نماینده یونیسف در ایران با بیان اینکه بیش از دو میلیون کودک و نوجوان زیر ۲۴ سال در شرایط پاندمی کرونا در خانه به اینترنت دسترسی نداشتند، گفت: «به منظور رعایت شرایط قرنطینه، بیش از ۱۶۸ میلیون کودک در سراسر جهان از رفتن به مدرسه برای مدت یکسال محروم شدند».
به گفتهی وی، ۵۳ درصد کودکان در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط با فقر آموزشی روبهرو هستند و دسترسی به آموزش همچنان به عنوان یکی از اولویتهای اصلی باقی مانده است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا سراسری، مندیپ اوبرایان در آیین پایانی جایزهی ملی نوآوری برای کودک و نوجوان در دوران کووید-۱۹ اظهار کرد: «امسال یونیسف ۷۵ امین سالگرد تأسیس خود را در حالی جشن میگیرد که در طول این سالها نوآوری همیشه در مرکز مأموریت ما قرار داشت؛ این در حالی است که امروزه نقش اصلی نوآوری از هر زمان دیگری روشنتر است».
وی ادامه داد: «کووید-۱۹ اختلال عظیمی در سیستم آموزش در سراسر جهان ایجاد کرد، به منظور رعایت شرایط قرنطینه، بیش از ۱۶۸ میلیون کودک در سراسر جهان از رفتن به مدرسه برای مدت یکسال محروم شدند. با توجه به بسته شدن مدارس و کمبود موارد جایگزین آموزش از راه دور، با وجود بیش از دو میلیون کودک و نوجوان زیر ۲۴ سال که در خانه به اینترنت دسترسی نداشتند، دسترسی به آموزش همچنان به عنوان یکی از اولویتهای اصلی باقی مانده است».
به گفتهی اوبرایان، علاوه بر این، ۵۳ درصد کودکان در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط با فقر آموزشی روبهرو هستند. به عنوان مثال یونیسف با شرکتهای بزرگ فناوری مانند مایکروسافت، دولتها و سایر شرکا، پلتفرمی را به نام Learning Passport برای تدوین برنامهی درسی در سطح کشورها برای کودکان و جوانان همچنین خاتمه دادن به فقر آموزشی در زمینهی آنلاین، موبایل و آفلاین توسعه داده است.
نماینده یونیسف در ایران خاطرنشان کرد: «این پلتفرم یک مدل آموزشی برای آموزش در سالهای اولیهی کودکی، آموزش مهارتها و زمینههای فنیوحرفهای است که با نیازهای کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل یا نیازمند حمایت، هماهنگی دارد».
وی به مراحل اصلی فعالیتی که در سال گذشته از طریق همکاری یونیسف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد اشاره کرد و گفت: «در سال ۲۰۲۰، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و یونیسف، یک چالش نوآوری با تمرکز روی راهکارهای موثر برای پرداختن به مشکلات کودکان و نوجوانان در دوران کووید-۱۹ معرفی کردند. بیش از ۸۰ راهکار در زمینههای آموزش، سلامت، تغدیه، حمایت از کودک، سرگرمی و سایر زمینههای موضوعی دریافت شد و از طریق بررسیهای دقیق، ارزیابی، ارائهی راهکار و جلسات هماندیشی و با حمایت متخصصان کارآزموده داخلی در زمینهی نوآوری، راهکارهای برتر انتخاب شدند». /پ
نظر خود را بنویسید