فردایکرمان ـ گروه جامعه: «زهره مهرابی» از دانشآموختگان دانشگاه شهید باهنر کرمان و مدیرکارخانه کرمان شرکت درخت الماس سبز که در زمینهی فرآوری پسته و مغز پسته فعالیت میکند، با رای هیات داوران، برگزیدهی پنجمین جایزهی کارآفرینی از مجموعه جوایز افضلیپور، بنیانگذار دانشگاه در کرمان شد.
در جریان اعطای این جایزه، مهندس مهدی ایرانیکرمانی در معرفی مهرابی سخن گفت و این اقدام دانشگاه را تکریم کارآفرینان بخش خصوصی دانست و یادآور شد: «هرچه پل ارتباطی بین دانشگاه و بخش خصوصی محکمتر شود به نفع هر دو نهاد است».
مهرابی نیز طی سخنانی با اشاره به ماجرای راهاندازی کارخانه گفت: «کمآبی صنعت پسته را به مخاطره انداخته که امیدواریم این مشکل برطرف شود».
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، پانزدهمین دوره از جایزهی مهندس علیرضا افضلیپور، نُهمین دورهی جایزهی دکتر علی افضلیپور (برادر موسس دانشگاه)، پنجمین دورهی جایزهی هنری ـ ادبی فاخره صبا (همسر موسس دانشگاه) و پنجمین دورهی جایزهی کارآفرینی بود و عصر جمعه هفتم خردادماه بهصورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد.
جای خوشبختی است بانویی کارآفرین برگزیده شد
مهندس مهدی ایرانیکرمانی پژوهشگر و فعال اقتصادی در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان این جایزه اظهار کرد: «جای بسی خوشبختی است که نیمی از دانشجویان این دانشگاه دختر هستند و این نوبت، بانویی کارآفرین برگزیدهی جایزه شده است».
وی توضیح داد: «خانم مهرابی را از زمان اجرای کریدور سبز میشناسم. آلودگی پسته ایران به سم افلاتوکسین باعث شد اتحادیه اروپا از ورود پسته ممانعت کند و طرح کریدور سبز با این مسئله مبارزه کرد و موفق بود. انجمن ملی پسته ایران هم از دل همین طرح بیرون آمد. ایشان مدیر فنی یکی از آزمایشگاههای طرف قرارداد طرح بود. دانشآموختهی مهندسی شیمی از دانشگاه کرمان است و اواسط دههی هشتاد فارغالتحصیل شده که بعد از آن، در شرکت مرجعانخاتم مشغول شد و چند سال نیز در مجموعهی آقای مهدی آگاه بوده و در واقع، دست پروردهی آقای آگاه هم هست».
وی ادامه داد: «ایشان دورههای متعدد مدیریتی و کنترل کیفیت دیده و به رموز کار افلاتوکسینزدایی آشنا شده است تا جایی که یکی از بزرگترین صادرکنندگان پسته ایران به شرق که بسیار مقررات سختگیرانهای دارد جذب ایشان شد و چند صد میلیارد تومان سرمایهگذاری کرد تا یکی از بهترین واحدهای فناوری و بستهبندی پستهی ایران را تاسیس کند».
ایرانی با بیان اینکه ایشان حاضر نبود کرمان را ترک کند و همینجا فعالیت خود را ادامه داده است، گفت: «مجدد از کار دانشگاه در تقدیر ایشان قدردانی و به خودشان تبریک میگویم و امیدوارم دختران و پسران دانشجو به ایشان تاسی کنند و از کارآفرینان آیندهی کشور بشوند».
کمآبی صنعت پسته را به مخاطره انداخته است
زهره مهرابی مدیرکارخانه کرمان شرکت درخت الماس سبز در حوزهی فراوری پسته و مغز پسته که در سال 95 به بهرهبرداری رسیده و برای 220 نفر اشتغال ایجاد کرده است، نیز در این مراسم، طی سخنانی گفت: «امیدوارم که تعامل بخش خصوصی و دانشگاه ادامه یابد».
وی افزود: «کمآبی صنعت پسته را به مخاطره انداخته که امیدواریم این مشکل برطرف شود».
وی سپس گفت: «وقتی از دانشگاه باهنر کرمان فارغالتحصیل شدم، فکر نمیکردم دوباره به این مکتب برگردم و از موفقیت و رشدی صحبت کنم که در این دانشگاه بذر آن در ذهنم کاشته شد».
مهرابی با قدردانی از استادانش اظهار کرد: «کارآفرینی و اشتغالزایی در کرمان را با 2.5 هکتار زمین و دو سولهی خالی شروع کردیم؛ باید هم کارخانه میساختیم و هم کار را تعطیل نکنیم چون تعهدات یک شرکت بازرگانی با سابقهی سی ساله باید حتما اجرا میشد. این اقدامات به تلاش شبانهروزی و خستگیناپذیری نیاز داشت».
وی با بیان اینکه کارخانه راهاندازی و به تدریج، محصولات آن از پسته خشک به پسته تر و مغز سبز و مغز پسته افزایش یافت، ادامه داد: «همهی محصولات هم کم ریسک و مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید میشود. رعایت حقوق اطرافیان و احترام به نیروی انسانی را نیز همواره سرلوحه قرار دادیم و همین باعث شد که استاندارد بینالمللی الزامات اخلاقی تجاری را دریافت کنیم».
وی اعلام کرد: «موفقیتهایم را مدیون اعتماد جناب آقای امیرعلی عسکراولادی هستم و جایزهی خود را به ایشان تقدیم میکنم».
مهرابی اضافه کرد: «از آقای مهدی آگاه که بسیار از ایشان آموختم، مهندس جلالپور، مهندس طبیبزاده و بهویژه از همکاران بسیار پرتلاش و سختکوشم که از ابتدا تاکنون در این مسیر پرفرازونشیب همدلم بودهاند همچنین از دوستان و خانوادهام تشکر و قدردانی میکنم».
خبرهای بیشتر مربوط به این مراسم را در پایگاه خبری فردای کرمان دنبال کنید. / الف
نظر خود را بنویسید