فردای کرمان – گروه اقتصاد: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان قیمت فروش هر کیلوگرم مرغ در بازار کرمان را ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: «وزن مرغ کشتار استان کرمان از یک کیلو و ۲۵۰ گرم، هماکنون به یک کیلو و ۸۰۰ گرم رسیده و آمارها نشان میدهد که جلوی نشتی فروش این محصول را برای تامین بازار استان، گرفتهایم».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، مهرابی چهارشنبه ۲۶ خردادماه، در نشست ساماندهی مرغ استان کرمان اظهار کرد: «هماکنون در بازار کرمان قیمت فروش هر کیلوگرم مرغ، ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان بوده این در حالی است که اطلاعات سپاه در برخی موارد از فروش مرغ کیلویی ۳۸ هزار تومان در بازار کرمان گزارش دادهاند».
وی ادامه داد: «با وجود اقدامات انجام شده، وزن مرغ کشتار استان کرمان از یک کیلو و ۲۵۰ گرم، هماکنون به یک کیلو و ۸۰۰ گرم رسیده و آمارها نشان میدهد که جلوی نشتی فروش این محصول را برای تامین بازار استان، گرفتهایم».
وی با بیان اینکه مجوزهای جوجهریزی در استان به بیش از یک میلیون تن تولید میرسد، افزود: «باید نتایج بررسیهای تولید مرغ در حوزههای مجوزدار، حمل و نقل و توزیع توسط دستگاههای مرتبط تجمیع و به استاندار کرمان ارائه شوند».
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت جوجهریزی استان کرمان باید جذب شود، یادآور شد: «۱۰۰ تن کمبود مرغ مورد نیاز استان را باید از استانهای مجاور تامین کنیم».
وی با انتقاد از مدیران برای عدم شرکت در نشستها اضافه کرد: «انتظار داریم هرچه سریعتر زیرمجموعهی دستگاههای وزارت جهاد کشاورزی به وحدت رویه برای تامین مرغ استان برسند و در این خصوص با دستگاههای کمکار برخورد خواهد شد».
مهرابی با بیان اینکه متولی تولید مرغ وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: «متاسفانه مصوبات نشست پیشین در مورد تامین مرغ استان به نتیجه نرسیده و باید جلوی روند نزولی تولید مرغ در بازار کرمان گرفته شود».
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز در این نشست گفت: «مباحثی که نارضایتی برای مردم ایجاد میشود، به نظام و حاکمیت آسیب میزند و ممکن است که در میزان مشارکت مردم در انتخابات تاثیر بگذارد، هرچند که مردم ایران و به ویژه استان کرمان فهیم هستند و ایرادات مسئولان را پای نظام نمیگذارند».
ارسلان میری افزود: «دستگاههای حاکمیتی باید ضمن شناسایی ایرادها در جوجهریزی، دادن نهادهها و تولید و توزع مرغ، در پی رفع این مشکل نیز برآیند و متولیان نظارت باید پاسخگوی فعالیتها باشند».
وی بیان کرد: «نمیتوانیم تولیدکننده را بیجهت محکوم کنیم و استانداری کرمان با مسئولانی که وظایف خود را انجام نمیدهند، در حیطهی اداری برخورد و یا این افراد را به دستگاههای قضایی معرفی کنند».
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: «باید بر بخش خصوصی نظارت کنیم و اتحادیهی تعاونی مرغداران و این صنف میتوانند در اجرای مصوبات استان کرمان همکاری کنند و باید با کسانی که تعلل و یا قصوری در محصول مرغ استان داشته و یا دارند، برخورد شود». /پ
نظر خود را بنویسید