گروه جامعه – معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: «بحث حذف مشق شب قرار نیست چیزی به آن شکل که الان مطرح میشود باشد بلکه قرار است به نوعی این تکالیف ساماندهی شوند».
عباس ضیاء در گفتوگو با خبرنگار فردایکرمان در خصوص طرح حذف مشق شب در پایههای اول تا سوم دبستان اظهار کرد: «این طرح در کلاسهایی با تراکم بین 16 تا 25 نفر و یا زیر 16 نفر در کلاسهای مستقلی که چند پایه نباشند اجرا میشود».
وی یادآور شد: «به این دلیل تراکم در کلاس باید کمتر باشد تا تکلیفی که تاکنون برای انجام در خانه داده میشده، زیر نظر معلم در همان کلاس کار شود تا معلم بتواند بیشتر نظارت داشته باشد».
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: «به جای تکلیفی که دانشآموز میبایست در خانه انجام بدهد یکسری تکالیف مهارتمحور به آنها داده میشود؛ مثلا از دانشآموز میخواهند دربارهی مسجد محله گزارش بیاورد یا کتابی معرفی میشود و دانشآموز باید آن را بخواند یا والدین برای او بخوانند و بعد دربارهی آن بنویسند و یا آن را در کلاس تعریف کنند».
وی اظهار کرد: «این طرح در راستای عدالت آموزشی انجام میشود زیرا وقتی برای دانشآموز تکلیف مشخص میکنیم ممکن است والدین کودکی بیسواد باشند و امکان نظارت را نداشته باشد و والدینی که باسواد هستند بر نحوهی انجام تکالیف نظارت داشته باشند و یا زمانی که از دانشآموز میخواهیم هر شب یک املا بنویسد ممکن است والدین بیسواد این امکان را نداشته باشند تا به فرزند خود املا بگویند».
ضیاء در خصوص نحوهی اجرای این طرح خاطرنشان کرد: «پیشبینی اولیه این بود که در یک شهرستان به صورت پایلوت بین کلاسهای با تراکم 16 تا 25 نفر اجرا شود اما احتمال دارد به جای یک شهرستان بگویند هر کلاسی که این معیار را دارد اجرا کند».
وی با بیان اینکه هنوز بخشنامه قطعی به ما نرسیده است، گفت: «طرح اجرا نشده و دستورالعمل آن نرسیده و ما هم رسما چیزی به مدارس ندادیم اما در جلسات اعلام و زمینه را مهیا میکنیم».
3284
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان خبر داد
نظر خود را بنویسید