فردای کرمان – گروه جامعه: دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان با انتقاد از وضعیت بیماری کرونا در استان، خواستار حضور میدانی وزیر بهداشت در زاهدان شد و گفت: «سردخانهها از جنازه پر شده و واقعیتی است که نمیتوان انکار کرد، اگر دانشگاه علومپزشکی و وزارت بهداشت میخواهد موفق عمل کند باید حضور میدانی و نامحسوس داشته باشد و عدهای قابل اعتماد را به عنوان افراد عادی وارد بیمارستانها کند تا درد مردم را حتی برای پذیرش در بیمارستان بفهمند».
وی افزود: «متاسفانه عدهای به دلیل عدم اطلاع و عدم پذیرش بیماری دیر به بیمارستان میآیند، برخی از بیماران در اورژانس فوت میکنند و زمانی به پزشک مراجعه میکنند که از حال میروند و بیش از ۷۰ درصد ریه آنها درگیر شده است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از فارس سراسری، مهدی شمسآبادی با بیان اینکه دستگاه قضایی از افراد منتقد و مطالبهگر حمایت میکند گفت: «باید وزیر بهداشت در سیستان و بلوچستان حضور میدانی داشته باشد در زمانی که فوتیها در یک شبانهروز در سیستان و بلوچستان به بیش از ۳۰ نفر و تعداد مبتلایان هم به بیش از هزار و دویست نفر میرسد، نباید شب خواب به چشم وزیر بهداشت بیاید».
وی ادامه داد: «وزیر بهداشت باید به صورت غیرمحسوس نیروهایی را داخل بیمارستانهایی بفرستد که مردم گلایه از کمبود اکسیژن و ضعف بهداشت دارند تا بداند حرف مردم درست است یا اظهارات مسئولان».
دادستان زاهدان اظهار کرد: «وقتی مسئولان میگویند تخت خالی داریم آیا این با واقعیت انطباق دارد؟ اگر خود وزیر هم به سیستان و بلوچستان نمیآید، باید گروهی را میدانی و غیرمحسوس به استان بفرستد که در کل بیمارستانها مشکلات را بررسی کنند و به عنوان اربابرجوع وارد شوند».
وی در خصوص اظهارات وزیر دربارهی خالی بودن تختها در استان گفت: «آیا واقعا تختهای بیمارستانی خالی است؟ اگر تختها خالی است چرا بیماران کرونایی در بیمارستانها در اورژانس بستری هستند؟».
شمسآبادی اظهار کرد: «اگر تخت خالی باشد بیماران را در بخش بستری میکنند که تخت خالی وجود ندارد، هجمهی بیماران زیاد است و افراد حتی به ما مراجعه میکنند که بیمارمان را میخواهیم بستری کنیم و بیمارستانها تخت خالی ندارند».
وی ادامه داد: «سردخانهها از جنازه پر شده و واقعیتی است که نمیتوان انکار کرد، اگر دانشگاه علومپزشکی و وزارت بهداشت میخواهد موفق عمل کند باید حضور میدانی و نامحسوس داشته باشد و عدهای قابل اعتماد را به عنوان افراد عادی وارد بیمارستانها کند تا درد مردم را حتی برای پذیرش در بیمارستان بفهمند».
دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان یادآور شد: «در این اوضاعی که میزان پذیرش مریض چهار تا پنج برابر گذشته شده است، باید همه پای کار بیایند زیرا امکانات اولیهی بیمارستان کفاف نمیدهد».
وی گفت: «بازدیدهایی انجام دادیم و از ارگانهای دیگر تختهای سیار اضافه شده است، دستگاههای ۳۰ تنی اکسیژنساز جدید نصب شده تا افت اکسیژن جبران شود».
شمسآبادی اضافه کرد: «در این اوضاعی که هجمهی بیماران به دلیل عدم رعایت زیاد است و با توجه به اینکه متاسفانه به دلیل عدم اطلاع و عدم پذیرش بیماری دیر به بیمارستان میآیند، برخی از بیماران در اورژانس فوت میکنند و زمانی به پزشک مراجعه میکنند که از حال میروند و بیش از ۷۰ درصد ریه آنها درگیر شده است».
وی ادامه داد: «این موارد نیاز به آگاهسازی و هشدار جدی از سوی رسانهها دارد، اگرچه برخی از موارد احساسات را جریحهدار میکند اما در این گونه موارد باید پخش شود تا مردم شدت بیماری و مرگ را ببیند و رعایت کنند». /پ
نظر خود را بنویسید