فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان گفت: «با توجه به ظرفیتها، توان تولید محصولات و نیازهای مصرفی استان کرمان و کشور بنگلادش، روابط تجاری بین دو طرف توسعه مییابد».
وی افزود: «فولاد، محصولات کشاورزی به ویژه پسته و خرما، فناوری اطلاعات، خدمات فنی و مهندسی، نساجی، صنایع بستهبندی و فرآوری میتواند زمینههای همکاری دو طرف را فراهم کند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیبزاده، در حاشیهی نشست مجازی بررسی همکاریهای اقتصادی کرمان و بنگلادش با حضور جولیا معین، رایزن بازرگانی کشور بنگلادش در ایران، افزود: «این نشست مجازی پیرو دیدار با سفیر کشور بنگلادش برگزار شد تا ظرفیتها و نیازهای دو کشور مطرح و برای توسعهی معاملات تبادل نظر شود».
وی اظهار کرد: «سیاست و هدف اتاق کرمان قرار دادن صادرات در محور فعالیتهای اقتصادی استان است و به همین دلیل تامین نیاز بازارهای کشورهای هدف مانند بنگلادش در دستور کار قرار دارد».
طبیبزاده ادامه داد: «طی یک برنامهی طراحی شده توسط اتاق کرمان، ظرفیت کشورهای هدف تحلیل، رقیبان شناسایی و از طریق سفارتخانهها و اتاقهای بازرگانی، متناسب با توان استان، استراتژیهای ورود به بازار این کشورها ترسیم میشود».
وی خاطرنشان کرد: «اقتصاد بنگلادش و شاخصهای اقتصادی این کشور در ۱۵ سال اخیر رشد فزایندهای داشته و توانسته در زمان شیوع کرونا بیش از هشت درصد رشد اقتصادی را تجربه کند».
رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه در بنگلادش با ۱۶۱ میلیون نفر جمعیت و بدون داشتن منابع خاص، سرانهی درآمد مردم رو به رشد است، گفت: «استان کرمان میتواند با وجود تجربههای خوب در فرآوری محصولات کشاورزی، از این ظرفیت مهم استفاده کند».
طبیبزاده، خاطرنشان کرد: «در بنگلادش پایگاه صادراتی برای تجارت خارجی فعال شده و کرمان میتواند از تجربیات صادراتی این کشور بهره ببرد».
وی بیان کرد: «در حال حاضر تنها اقلام صادراتی استان کرمان به کشور بنگلادش میزان محدودی پسته و خرماست و از سوی دیگر بنگلادش هیچ صادراتی به استان کرمان ندارد». /پ
نظر خود را بنویسید