فردایکرمان ـ گروه جامعه: رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان با بیان اینکه ۶۸۰ هزار نفر در استان نوبت اول و ۲۸۰ هزار نفر نوبت دوم واکسن را دریافت کردهاند، گفت: «سعی داریم واکسیناسیون مابقی افرادی که نوبت دوم واکسن خود را دریافت نکردهاند ظرف سه روز آینده به اتمام برسانیم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، دکتر حمیدرضا رشیدینژاد، شنبه ششم شهریورماه در نود و ششمین جلسه ستاد مقابله با کرونای استان کرمان با بیان اینکه تعداد شهرهای قرمز ما کمتر شده ولی وضعیت شکننده است و باید همه مراقبتها را بیش از پیش رعایت کنند، اظهار کرد: «حوزه دانشگاههای علومپزشکی سیرجان و جیرفت بیشتر مراقبت کنند».
وی افزود: «۱۰ درصد بیماران کرونایی در حوزه دانشگاه علومپزشکی کرمان کاهش پیدا کرده است».
وی ادامه داد: «در حال حاضر حدود یکهزار و ۶۹۸ بیمار در بیمارستانهای استان کرمان بستری هستند که ابتلای حدود ۱۰۰۰ نفر آنها به کووید۱۹ قطعی است و از این تعداد حدود ۲۶۰ نفر در آیسییو و ۷۰ بیمار تحت ونتیلاتور قرار دارند».
رشیدینژاد سپس، متوسط مرگومیر ناشی از کرونا در هفته قبل را حدود ۲۳ نفر در روز اعلام کرد و افزود: «امیدواریم با رعایت بیشتر دستورالعملهای بهداشتی شاهد روند کاهشی تعداد ابتلا و فوتیهای ناشی از کرونا در استان باشیم».
وی در ادامه، واکسنهای وارد شده به استان را حدود یک میلیون و ۱۳۶ هزار و ۲۴۶ دوز اعلام کرد و ادامه داد: «حدود ۱۰۰ هزار دوز آن دیروز وارد استان شد».
رئیس دانشگاه علومپزشکی کرمان از واکسیناسیون ۳۰ درصدی جمعیت بالای ۱۸ سال استان خبر داد و اظهار کرد: «حدود ۳۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان دوز اول و ۱۴ درصد آنها دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند».
وی با بیان اینکه ۶۸۰ هزار نفر در استان نوبت اول و ۲۸۰ هزار نفر نوبت دوم واکسن را دریافت کردهاند، گفت: «سعی داریم واکسیناسیون مابقی افرادی که نوبت دوم واکسن خود را دریافت نکردهاند ظرف سه روز آینده به اتمام برسانیم».
رشیدینژاد اظهار کرد: «تقریبا ۸۰ درصد تزریقات در مراکز واکسیناسیون مربوط به دوز دوم و حدود یک پنجم مربوط به نوبت اول میشود».
وی اضافه کرد: «با توزیع انبوهتر واکسن حدود ۴۰ هزار دوز در روز میتوانیم تزریق کنیم و پیشبینی مرکز واکسیناسیون خودرویی انجام شده و اگر واکسن بیشتری در اختیار ما قرار داده شود واکسیناسیون خودرویی را اجرا خواهیم کرد».
رشیدینژاد در واکنش به راهاندازی بیمارستان صحرایی در شهرستان بافت نیز گفت: «مهم ارائهی خدمات خوب است و امکان فنی برای بستری کردن بیماران کرونایی در بیمارستان صحرایی فراهم نیست و ترجیح میدهیم بیماران را در بیمارستانها بستری کنیم».
وی افزود: «هنوز به بیمارستان صحرایی نیاز نداریم و بیمارستان خاتم الانبیاء جوابگوی بیماران کرونایی شهرستان بافت است. هرچند بافت به طور کلی به ۱۰۰ تخت بیمارستانی نیاز دارد که ما به فکر گسترش تعداد تختهای بیمارستانی آن هستیم و سرمایهگذاران بخش خصوصی نیز میتوانند در این زمینه ورود پیدا کنند». /الف
نظر خود را بنویسید