فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان تولید فرهنگ و گفتمان در حوزهی مدیریت آب را با توجه به خشکسالیها، کاهش منابع سفرههای زیرزمینی و خطر فرونشست دشتها لازم دانست و گفت: «سند سازگاری با کم آبی در استان تهیه شده و باید توسط دانشگاهها مورد توجه قرار گرفته و به گفتمان تبدیل شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علی زینیوند 17 آذر ماه در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان با اشاره به تحولات سریع حوزهی علم و دانش، دانشگاه شهید باهنر کرمان را از قطبهای علم و فناوری در کشور برشمرد و بیان کرد: «تغییر در دانشگاه باید متناسب با پیشرفت علم و دانش باشد».
وی افزود: «دانشگاهها به سمتی رفتهاند که نگاه مردم برای حل مشکلات، مسئلهیابی، ارائهی راهکار و سهولت زندگی به آنها دوخته شده است».
استاندار کرمان گفت: «دانشگاه میتواند به دولت برای شفافسازی، چابکسازی، کوتاه کردن پروسههای اداری غیرضرور و تمرکززدایی در حوزههای علم اداری و منابع انسانی مشورت دهد».
وی اظهار کرد: «دانشگاههای ما باید خود را با دانشگاههای برتر دنیا مقایسه کرده و روند پیشرفت آنها را مورد بررسی و پژوهش قرار دهند».
زینیوند همچنین با اشاره به کمبود منابع آبی در استان، یادآور شد: «ما با چالش چندوجهی در حوزهی انرژی مواجه هستیم و اگر دانشگاهها به میدان نیایند، مبحث انرژی کشور را با بحران جدی مواجه میکند».
وی، تولید فرهنگ و گفتمان در حوزهی مدیریت آب را با توجه به خشکسالیها، کاهش منابع سفرههای زیرزمینی و خطر فرونشست دشتها لازم دانست و گفت: «سند سازگاری با کم آبی در استان تهیه شده و باید توسط دانشگاهها مورد توجه قرار گرفته و به گفتمان تبدیل شود».
استاندار کرمان ایدهپردازی پژوهشهای دانشگاهی را در راستای ارتقای تکنولوژی در بخشهای صنعت و معدن و کشاورزی مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: «کشاورزی ما باید از روش سنتی خارج شود».
وی لزوم تقویت شرکتهای دانشبنیان و بسیج امکانات دولت برای تولید اشتغال و کارآفرینی را مورد تاکید قرار داد و گفت: «راهاندازی پارک دوم علم و فنآوری استان در برنامههای استان است که حتماً باید پیگیر شوند».
زینیوند قول حمایت و الزام بر اجرای ایدهها و طرحهای پژوهشی کاربردی را اعلام کرد. /پ
نظر خود را بنویسید