فردای کرمان – گروه اقتصاد: دبیرکل اتاق کرمان گفت: «مشاوره تخصصی رایگان در حوزههای مختلف مرتبط با مسائل اقتصادی از جمله بیمه، بانک، مالیات، کسبوکار، توسعهی بازار، صادرات و ... به بانوان کارآفرین استان توسط اتاق کرمان ارائه میشود».
حسن امیری افزود: «اتاق کرمان با پیگیری جدی از بانوان کارآفرین، در حد توان خود زمینهی کار و بهبود محیط کسبوکار را برای آنها فراهم خواهم کرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، وی در نشست بانوان کارآفرین کرمان با بیان اینکه کارآفرینی جنسیت و حد و مرز ندارد و زنان توانستهاند در این حوزه موثر عمل کنند، افزود: «اینگونه زنان هم کارآفرین پرورش میدهند و هم کارآفرینان خلاق و برتری هستند».
وی با اشاره به ارائهی تسهیلات برای ایجاد مشاغل خانگی توسط بانک رسالت، بیان کرد: «قرار بود ۱۲ هزار نفر با ارائهی تسهیلات خوداشتغالی شاغل شوند که در مرحلهی اول این طرح، ۲۰ هزار نفر ثبتنام کردند و تاکنون به حدود ۵ هزار نفر تسهیلات داده شده و مابقی آنها منوط به تأمین منابع مالی بانک رسالت است».
دبیرکل اتاق کرمان اظهار کرد: «اتاق کرمان از سال گذشته با اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان کرمان، آموزش مشاغل خانگی را آغاز کرده و در بخشها و شهرستانهای مختلف استان از جمله کهنوج، عنبرآباد، ریگان، نرماشیر، کرمان و رفسنجان اجرا شده و ادامه دارد».
در ادامهی این نشست مشاور وزیر صمت در امور بانوان، به ظرفیت اتاق بازرگانی کرمان برای رفع مسائل و مشکلات زنان کارآفرین و صنعتگر برای عرضهی محصول و صادرات اشاره کرد و گفت: «متاسفانه آن طور که باید به مسائل بانوان در استان توجه نشده و باید در شرایط کنونی بحران اقتصادی و کرونا، کارگروه ویژهی بانوان در زمینهی رفع موانع تولید و مشکلات اقتصادی بانوان در استان تشکیل شود».
فاطمهسادات حسینی افزود: «بانوان در کنار مسئولیتهای مادری و همسری خود وارد میدان فعالیتهای اقتصادی شدهاند و به خوبی ارزش افزوده ایجاد میکنند و باید حمایتهای جدی از آنها انجام شود».
وی با بیان اینکه بسیاری از مواقع قوانین مانع و مزاحم، مسیر فعالیت و رشد بانوان را متوقف کرده، ادامه داد: «حوزهی صنایع غذایی ظرفیت خوبی برای فعالیتهای اقتصادی بانوان به ویژه در مشاغل خانگی و کوچک دارد که در همین رابطه به دنبال ایجاد اتحادیهی مشاغل خانگی ویژهی بانوان هستیم».
مشاور وزیر صمت در امور بانوان با اشاره به اینکه حمایت از فعالیتهای اقتصادی بانوان اشتغال بیشتری در جامعه ایجاد میکند، گفت: «این حمایتها میتواند شامل تسهیلات و اعتبارات ویژهی فعالیتهای بانوان، همافزایی و تعامل با سایر دستگاهها، اعتماد و اعتبار دادن به آنها، تجمیع مشاغل بانوان، ارائهی آموزشهای آنلاین و ... باشد». /پ
نظر خود را بنویسید