فردایکرمان ـ گروه جامعه: معاون درمان وزارت بهداشت گفت: «کیت تشخیص اومیکرون به میزان کافی و تعداد زیاد در قطبهای دانشگاهی کشور توزیع شده است و در صورتی که پزشک به اومیکرون شک و نمونه را ارسال کند، تست تشخیصی اومیکرون انجام خواهد شد».
دکتر سعید کریمی افزود: «ولی اینکه بخواهیم برای همه مبتلایان از کیت تشخیص اومیکرون استفاده کنیم علمی و منطقی نیست و باید در ابتدا تست PCR از فرد گرفته شود و تست تشخیصی امیکرون در صورت لزوم در موارد مشکوک انجام شود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا سراسری، وی 12 دیماه ادامه داد: «دربارهی تشخیص امیکرون، ابتدا فرد باید تست بدهد که مشخص شود مبتلا به بیماری کرونا است یا خیر و سپس در موارد مثبت باید با کیت مخصوص نوع سویه را بررسی کنیم. اومیکرون در خیلی موارد علائم ساده و همچون سرماخوردگی دارد که ممکن است خود فرد به پزشک مراجعه نکند یا درصورت مراجعه ممکن است پس از معاینه نیازی به انجام آزماشات بیشتر نبیند».
وی با اشاره به اینکه اومیکرون سرایتپذیری بالایی دارد، اظهار کرد: «در کشورهای اروپایی و آمریکایی به سرعت منتشر شده است و ما به بیمارستانها و مرکز درمانی اعلام آماده باش کردهایم. مهمترین نکته رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تزریق دز سوم است». /الف
نظر خود را بنویسید