فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس پلیس فتا استان کرمان از شهروندان خواست تا مراقب کلاهبرداران سایبری که ممکن است در قالب موسسات خیریهی غیرمجاز در این فضا فعالیت کنند، باشند.
سرهنگ امين يادگارنژاد گفت: «کمک به گروهها و سایتهای ناشناسی که ادعای فعالیت در امور خیر میکنند و واریز پول به حساب آنها، علاوه بر از دست رفتن مبالغ ارسالی، خطر افشای اطلاعات بانکی به دلیل جعلی بودن درگاه پرداخت بانکی این سایتها را نیز به دنبال دارد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی بیان کرد: «در فضای مجازی حسابهای کاربری و صفحات بسیاری را میتوان دید که عنوان موسسه خیریه بر خود گذاشته و با تبلیغات گسترده سعی در جلب اعتماد شهروندان دارند».
یادگارنژاد افزود: «بسیاری از این سایتها، کانالها و گروهها از سوی مجرمان سایبری با اهداف مجرمانه ایجاد شده و در مناسبات و حوادث مختلف مانند زلزله، سیل و... به دنبال جمعآوری کمک برای نیازمندان یا آسیبدیدگان حوادث هستند».
وی بیان کرد: «شهروندان برای کمک به مراکز خیریه و یا عضویت در آنها بسیار دقت کرده و پس از بررسی و تحقیقات کافی اقدام به کمکرسانی کنند و هیچگاه نباید به اشخاص و افراد هر چند مشهور اعتماد کرد».
رئیس پلیس فتا استان کرمان ادامه داد: «تشکیل کمپین کمک به نیازمندان و همچنین ایجاد گروهها و کانالهای خیریه در فضای مجازی با عناوین مختلف از قبیل کمک به کودکان بیسرپرست، تهیهی جهیزیه برای خانوادههای بیبضاعت، خرید دارو برای بیماران صعبالعلاج و اینگونه موارد اگر زیر نظر سازمانهای رسمی کشور و یا مورد تایید آنها نباشد، فاقد اعتبار بوده و همکاری با آنها به هیچ عنوان توصیه نمیشود».
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهدهی هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی، مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.irبخش فوریتهای سایبری گزارش کنند. /پ
نظر خود را بنویسید